Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao je taj trenutak kada svi moramo izaći na ulicu i riješiti se SDA bandita. Kako njih tako i ostalih fašista iz nacionalnih stranaka. Masovni protesti i građanska neposlušnost su jedine opcije koje su ostale da nam djeca ne idu i ostanu da žive i kakvoj takvoj slobodi.
Moj drug da znas kakva pogana stoka od noroda ovdje zivi nebi tako piso'...Sve je to sa sela sljeglo i ne pada im na pamet da sta promjene
@BenjoZ Najgori su mi ovi “nisam glasao za SDA” a vamo XY komentara podrske Izetbegovicima Providan si
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Onaj ko je to potpisao bi mozda trebao da se pripremi za otkaz. 😒
Skupina jadnika koji ne zele sebi da priznaju da je Erdogan predsjednik Turske i da je po zahtjevu DRZAVE Turske, a na osnovu pouzdanih podataka uhapsen turski drzavljanin koji je optuzen za terorizam i saucesnistvo u pokusaju drzavnogh udara. To je Pedja sustina hapsenja.
Za sve koji ne znaju piše se Erdogan a čita izgovara se ERDOAN znači bez G.
Ovdje se Erdogen pita više iše nego u Turskoj
Zemljica Bosna, tamni vilajet
Pa ima pravo Turska da traži svoje državljane! SDP je 2001. godine isporučio BH državljane. Tad je narušen suverenitet Bosne i Hercegovine. Vi iz Naše stranke svjesno manipuliše i lazete javnost.
@Nov iGrad Kakvo je to sranje, zamisli da te Bake otme iz Njemacke jer se ne slazes s njegovom politikom. Ajd' ne serite, ovo je gore i od UDBE
Bakir Izetbegović prelazi sve granice bahatosti, bezobrazluka i podlosti prema vlastitom narodu. Natovario nam je na ledja stigmu terorista, sada smo postali i Erdoganove ovce! Jednog dana će ovaj zaštitnik vehabija i projektant naseljavanja Arapa, odgovarati za zločine prema svom narodu!
Po ko zna koji put SDA izdaje državu i piša po svim onim koji su se borili za suverenu i nezavisnu BiH. FUJ koja ste vi gamad, vas treba zakonom zabranit i protjerat iz BiH jer ste unazadili ovu državu 1000 godina!
ko je ta...šta je ta naša stranka???
@el fatih Ne slažem se s nekim stvarima koje NS promoviše ali bih opet 1000x radije glasao za njih nego za poganu SDA.
Dobro je Vrace rekao sabina cudic je kuja
@latifaga33 A ti si ker
Mrs vasa stranka
Moraju se vrece odraditi
Sto ste banovali BTaranta? Citav mu se zivot vrti oko «zgoljavog» i «lojavog». Ni rjecnik mu jadnicku ne moze bez svinjske masti.
Bakir je djubre od covjeka, to je strasno kako je spreman zrtvovati sudbinu obicnog covjeka da se ulize Erdoganu. A glumi muslimana nekog dole po Saudiji.
@moja_tetka Svi SDA mafijaši glume muslimančine a uvijek mu ruka u tuđem džepu
Otprilike to izgleda ovako,krivo Erdoganu protiv kojeg nemam nista protiv sto ova ozbiljana konkurencija a to je Gulen ima skole koje su na zavidnom nivou po citavoj Europi i hoce da ih zatvori jer je taj lik puno pametan i jedini mu je ozbiljni protivnik.Kratko I jasno ali otprilike je ovako.
A hapšenja po nalogu Vuččića ? Tu se niste oglasili, ni vi ni partneri !? Ko vas ne zna...