Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi potez, dok ostali lijepe plakat preko plakata, kidaju tuđe da nalijepe svoje (pogledaj nam uluce), ovi bar uložiše u nešto korisno ... !!! Da su vi ovako postupuli sva djeca bi nam sjedila u novim klupama .... B r a v o za njih . . .
@nenadjebivi nije SDP zbog toga popušio izbore, ima hrpa drugih stvari koje su pogrešno uradili. A to doniranje "za poplavljena područja" u neke privatne fondove koji nikad nisu došli do tragičnog naroda, objesi slobodno mačku o rep.
Ko donese dokaz da su mu roditelji glasali za njih dobice i stolicu!
Pa sta je tu lose nevidim za opste je dobro nije u privatne dzepove.
Ma ja, vidite nas kako dajemo, pogledajte, heeej vidite nas mi dajemo tik pred izbore... Treba izbore svakih mjesec dana, obnovili bi se ko Berlin poslije ww2!!!
da ste vi to donirali prije godinu dana niko vam nebi zamjerio ovako se providni kao celofan pred izbore donacije to znaci neka vrsta kupovine glasova
Svaka Cast 😀 idemo dalje,ko nudi vise....ko ce umjesto da krade ulozit u narod i drzavu koju predstavlja?...