Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi prijatelji, hvala na cestitkama! Ovi skeptici ce vrlo brzo biti razuvjereni. Ne mogu reci da mi je zao sto smo ovim cinom unistili egzistencijalni prostor nekih pojedinaca koji su najvise stete nanijeli upravo vlastitom narodu. Cesto ovu nasu pobjedu nazivaju izbornim cudom u BiH. Ja se ne slazem! Cudo su svi drugi gradovi koji i dalje trpe vlast onih koji terorisu vlastite narode. U Bosanskom Petrovcu se upravo desilo ono jednostavno: ljudi su iskoristili izbore na najbolji nacin. Nove okolnosti u mome gradu nece promijeniti mene - promijenice grad na bolje - obecavam! Srdacno, Ermin Hajder
WOOO-HOOO!!! REPLIKE NA PRETHODNE IZJAVE: DOĆI ĆE DAN, DOĆI ĆE DAAAAAN... KAD ĆU PRESTATI DA BRINEM ZAŠTO BOLNICE SU PUNE FINOG SVEEETA....
Koliko ja znam, Hajder nije pobjedio u Petrovcu, nego u Bosanskom Petrovcu. Trebas da se informiras prvo malo PETROVCANINU
HAJDER JE SRAMOTA ZA PETROVAC.TREBA DA SE ZAHVALI RADOSEVICU,MISI LALINOM I SLICNIM SRBIMA KOJI SU KUPOVALI SRPSKE GLASOVE ZA HAJDERA ZA JEDNO PILE ILI 10KM.NADAM SE DA OVO NIJE NOVA 1995.GODINA I POCETAK KRAJA SRPSKE ETNICKE ZAJEDNICE U PETROVCU.
PODCELO JE POCELO; POCELO JE POCELO!!! ... DRZ SE BANDO, DESNICARSKO-NACIONALISTICKA, A I TI LAZNA LOPOVSKO-LJEVICARSKA!!!
SVAKA ČAST GRAĐANIMA BOSANSKOG PETROVCA! ČESTITKE!
Svaka čast. Petrovac je zaista izabrao najboljeg. Samo Ermine nema opuštanja. Ako budeš ličio na svoje predhodnike bzro ćemo te smjeniti.
CESTITAM, svaka cast!
Cestike nasoj stranci i nadam se jos boljim rezultatima na sljedecim izborima.
Svaka cast za gradjane Bosanskog Petrovca. Izgleda da su oni jedini prepoznali pravu stranku. Cestitam i novom gradonacelniku Erminu Hajderu, zelim puno uspjeha njemu u radu, da radom petrovcanima omoguci lagodniji zivot u svakom smislu. I vjerujem da ce se Nasa Stranka u ovom gradicu pokazati uspjesnom, heh ko zna mozda joj od sada sjediste bude u Bos Petrovcu. ;-) GLASACI SU VAM DALI POVJERENJE, PA SAD IZVOLITE NA POSAO , skupa mozemo sve:-)
bravo stranka sad zguzite ove nacionaliste pogane kad vas vec zovu pederima hehe
CESTITAM!!!!!! :-)
svaka cast Erminu iz Kalesije ;)
Svaka cast, Bosanski Petrovac! Cestitam na pametnom izboru! samo naprijed! :)
Za pocelo... ti si pedercina SDA. U svojoj lijepoj stranci si garant opazio koliko ima feminiziranih muskaraca koji vole po guzi dobijati. Pogledaj malo Bicakcica, Behmena, Ziska... jedina razlika od kvirovaca jeste sto su SDA pedercine licemjeri. Na ljevici nema pedera.