Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se cijela država BiH bori s Coronavirusom i pokušava kroz razne mjere usporiti širenje zaraze, ali i novac usmjeriti u spašavanje privrede, očito je da SDP/NS/NiP direktori i clanovi razmišljaju kako da "love u mutnom". To se može zaključiti na osnovu zahtjeva pojedinih SDP/NS/NIP Direktora u firmama i ustanovama pokrenuli su proces povećanja plata uposlenima. To treba spriječiti s obzirom na novonastalu situaciju i vanredne okolnosti zbog borbe s Coronavirusom.
Da li se je ikad iko upitao sto ce nam toliko seljobera u parlamentu ? Pa ima ih vise nego u hejbet drzava sa petostuko vecom populacijom nego ove sake jada kod nas.. Svi uzimaju lovu, a ne mogu se dogovorit cak ni kako ce sjednicu odrzat. Samo da se pola njih otarasimo, zajedno sa kantonalnim premijerima i svim silnim ministrima, nasa privreda bi procvjetala i ne bi morali prositi od drugih drzava da nam pomazu.
Ravnogorac sa dna kace...
Hamo vidi mu glave
Džaba skupljate bodove, nećemo vas razdvojiti od zelenih ološa u oktobru. Niste bili moralne vertikale kada ste zaposlili sestru od vaše funkcionerke na budžet u KJKP RAD. U oktobru samo glasati za one koji su iskusili vaš život, rad u realnom sektoru i koji su primarno njime izdržavali ili i sada izdržavaju kuću. Dosta je ublehaša, krimosa, demagoga i aktivista koji bi hljeba bez motike.
Čak i u ovako teškoj i opasnoj situaciji uzrokovanoj Coronavirusom SDP/NS/NiP funkcioneri, članovi i botovi, umjesto da rade i bore se za spašavanje života građana oni provode agresivnu predizbornu kampanju, lažući i izmišljajući. Njima je važnije da dobiju koji glas na izborima, već da se spase životi ugroženih građana. Građani, Bošnjaci imajte ovo na umu da su ti izdajnici SDP/NS/NiP kad vam je najteže mislili samo na dobijanje glasova, a nisu marili za živote građana.
NAMA JE OGAVNO gledati kako SDP/NS/NiP funkcioneri i kvazi botovi pjene, bale, lazu, izmisljaju, potvaraju na sve one koji se veoma uspjesno i dano-nocno bore sa pandemijom Coronavirusa, a oni iz toplih stanova smisljaju i provode agresivnu predizbornu kampanju za lokalne izbore, samo kako bi dobili koji glas od gradjana. To svi gradjani i potencijalni glasaci vide i nece sigurno glasati za te ublehase, koji i ne pokusavaju da spase gradjane od Corone. Puna podrska Novalicu i Vladi FBiH.
Haj bolan Peđa, paušal će biti, zasjedao ti ne zasjedao....ionako svirate qurzu !!
Nemojte ni slucajno. Ne daj Boze da nam se ko od vas zarazi, vi ste nama od prevelike koristi. Sta bismo da se, ne daj Boze, neko od vas zarazi.
P.S. I obavezno uzmite cijele pausale, nema veze sto ne radite nista sad, a ni inace. Nemojte da vam bilo sta fali.
A zasto bi, bolje je ne raditi, blokirati ekonomiju i poslodavce, natjerati stanovnistvo na kredite, podici cijene osnovnih namirnica i zaduziti se kod MMF-a... od pocetka govorim da je ovo pogresno, ni u jednoj EU zemlji ne postoji ovakav oblik karantena, narod je nasjeo, a mediji su opet pokazali stvarno lice!
apeliraju, traze..predlazu.....sad se otimate za odrzavanje sjednica........odjednom vi bi da radite kobejagi nesto.....imali ste vi i savrsene uslove pa je uvijek neko blokirao i bojkotirao rad.......cas jedni cas drugi.......