Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PO CVIKERIMA MU VIDIM DA JE MUALIMANSKA PEDERCINA KOJA SE U SUPAK DODAJE
pravoslavni duznosnici sipe i ose plasiraju vijesti o nekakvim teroristima, bez ikakvog dokaza. normalno da je ministar ljut,, jer ko je odobrio tim ljudima da plasiraju lazi po medijiima? vjerovatno dodik ili spiric,, ali bez sumnje radi se o laznim izjavama bez dokaza ili bilo kakvih istraznog dokaza
Normalno je da je neprofesionalna,kada tvoja stranka drzi neskolovane ljude na visokim pozicijama. Nek si se ti uhljebio,i sva tvoja rodbina, i pogodni tebi:)
Svaka ti je na mjestu.
Je li i ovaj SDA?
Kakav je i koliko sposoban, ja mu ne bih dao ni fikus da cuva. A kamoli nasu sigurnost....
ovaj uvjek brani teroriste..nije ni cudo da mu nisu dali da govori na nekom simpoziju o terorizmu
Mudro zboris Sadovicu
...al\' je zato profitabilna. :D