Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadi me Banja Luka...Svaka čast!!!
Joj Borenovica nesrece .Bjazi smradu
Eto bosnje ucite od vlaha kako se protesti prave a ne palit zgrade i razbijat prozore koje smo mi morali na kraju opet platit
Žalosno je Davore Dragičeviću, da si dopustio, da ti političari vode proteste, i da preko tvog mrtvog sina traże poništavanje izbora. Da se razumijemo, da mogu ja bih prvi bio da se smjeni Dodik i ostali, ali ne petljaj izbore i ovo.
Podrska protestantima u Genocidnom Djikanistanu sa zeljom da se protesti pretvore u masovne sukobe izmedju Djikana. Pravda za Djikane.
Izgubili izbore i sada kmečaju.
Eto bosnje ucite od vlaha kako se protesti prave a ne palit zgrade i razbijat prozore koje smo mi morali na kraju opet platit
Jedini narod s karakterom u BiH, nazalost..
Banja Luka je metropola za Sarajevo u svakom pogledu.
narode.......poslije jebanja nema kajanja....zivio mile i trandza cvija..... .... ... .... .! !yu
ovaj "spontani" skup je obojena revolucija u pokusaju jasno po zahtjevima
Izbori u BIH su kao Boj na Kosovu, izgubis ali slavis poraz kao pobjedu i to kroz knjige,vjeru i tradiciju
@Surogat Da, Turci sa svojim dobrim saveznicima Srbima su napali bosnjacku Bosnu.
Svaka cast Davoru, ocu lavljeg srca!
Za neke grijehove Bog kaznjava na ovom svijetu. Gdje si bio i sta si radio drugim ocevima poput sebe koji su patili sve ove godine? Jesi li otisao u Prijedor da se usprotivis sto nema spomenika djeci mucki ubijenoj u ratu od takvih poput sebe? Zao mi maloga, ali tebe ni sekunde!
Bravo Banja Luka!