Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kradem za boljitak
Poserem vam se svima u usta Čovjek klepio milione a vi UDAR NA STRANKU dobro niste kazali UDAR NA HRVATE. DRŽAVU.......... au međuvremenu jedete mekinje a njegovi kavijarBUDALETINE NACIONALISTIČKE.Dabogda jeli travu kad vam ga je toliko žao.
Sto bi bio udar na Hrvate ovdje? Vidis da nije u pitanju nikakva "nacionalisticka" stranka, vec obicna lopovska banda. Vidis i po samom natpisu na busu da se radi o obicnim populistima kojim je samo bitno doci do vlasti kako bi si punili djepove.
@ Crnixxx pročitaj malo bolje Isto govorimo samo malo drugačije.
Kradem za boljitak
Nagrabiš se para a kad te uhapse onda kažeš da je to političko podmetanje i linč na tebe nevinog i zato te moraju pustit kući da se nebi destabilizovala državna harmonija. ja lijepe ove naše zemlje,fakat dženet za lopove
dženet za lopove,kažem ti ja
JARANI NEZNAM ZAVAS AL MENSU SIMPATICNI OVI PLAVCI BGM. ONI JADNI HOCE NESTO A NE ZNAJU STA CE
Kad ce hapsiti Niksica za prodaju Bosnalijeka?
Muuuuuuu!!!!!! Muuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!