Komentari (527)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Bosna i Hercegovina!
Nedamo Bosne!
Ovo ce se poslije izbora sve zaboravit
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Mama dodaj mi ono moje s tavana
Ispod kreveta*
Ikone? 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta rade institucije u BIH? Nista. Izvrsava se drzavni udar a institucije jedu tople obroke i trose povisene pausale. Gdje je tu drzava? Nema je. Sta ruse? Ne ruse nista. Ja se pakujem a vi radite sta hocete.
Hoće li više ko hrabar koknut ovu sramotu?
KRAJ ZA GENOCIDNU TVOREVINU!!! DA BI STVORILI DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU BEZ ENTITETA !!! MORAŠ PRVO UNIŠTITI I UKINUTI ENTITETE!!! DODO JE NA PRAVOM PUTU ZA TO!!!! JER NIJE BUDALA FA ULAZI U KONFLIKT ZA SVIJETOM I NATO-A SAVEZOM!!!
Iskreno se brinem za buducnost moje prelijepe domovine Bosne i Hercegovine. Obaj Didikov potez je isuvise prefinjen planiran i pametan da bi to bilo djelo jednog glupaka kao sto je to Dodik. Ovo je moralo poteci od nekoh puno jaceg i pametnijeg od Didika. Brinu me namjere iz mracnih coskova i mogucnosti da moja domovina postane roba za ucjene i dijelenje od onih od kojih sad ovekujemo spas. Ne daj Bize.
Ma sve je bolje od ovog sad.
Neka se Milorad vrati svojoj postojbini ruskim stepama. Neka ide i bude svako na svome.
ako se izglasa stari naziv REPUBLIKA BIH,jer je rs dokazano prekršio dejtonski sporazum,,,,,supotpisnici i garanti dejtona će vjerovatno morati sazvati novu medjunarodnu konferenciju o BIH
današnji zaključci u rs-u su čist dokaz,da je rs izašla iz dejtonskog sporazuma..........federacija mora sazvati parlament i izglasati REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU....vratiti naziv iz 92-ge kada BIH priznata i primljena u UJEDINJENE NARODE...u tom slučaju--rs više ne postoji--postoji REPUBLIKA BIH.......a onda vidjeti šta dalje
Nema vise Entiteta!!!!
Ok, postajete paravojna formacije, postajete meta, sami ste donijeli odluku, ne vazi vise Dejtonski sporazum, i zahvaljujuci Dodiku sami sebe ukidate, ne mogu da vjerujem da ste toliko glupi, nece biti lako, ali ovo vam je pocetak kraja
Kad za 6 mjeseci nestašica dizela opali nakon što traktori upale
Hvala vam što napokon postajemo jedna država bez entiteta,nadam se i kantona
Al se prepadoh neznam hoćul moć spavat kad dodje vakat to će bit javno mudžahidi su spremni
Ovdje prvo srbi trebaju ustati protiv njihovog pljačkaša, a mi nebi trebali cekati ni minuta kao devedeseti misleci da nece nista biti i onda 100 000 poginulih i milion protjeranih!
Ma klix mahmu vam hemeb u pitschu bezobrazu! Nigdje spomena o okupljanju građana u vezi smrti dječaka od sinoć! GOVNA FAŠISTIČKA!
Ajmo sada ukinuti NSRS, samim tim i RS