Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ćemo dobiti lidere koji će se istaći svojim uspjehom, a ne pljuvanjem po političkim oponentima?
Bosnu i Bosnjake prodao je Izetbegovic Sr ne znam zasto mislite da Izetbegovic Jr nece i ne planira zavrsiti taj deal!?
Jao, jao eto lokalnih izbora... eto propasti SDA, SBB i DF botova... jao, jao kako ces bez sendvica botino jadna?
samo nek obijasne gdje je ploca sa kasarne od naseg heroja MUHIDINA DINE MAGODE i zasto nasi heroji moraju dva puta ubijeni jednom u ratu drug put u miru nisu to zasluzili zbog njihove hrabrosti ovi balavi politicari sad hljeb jedu
ko je ova lijevo na slici?
Svi isti, samo se bore za fotelje
cekajte, bosnje, zar pitanje clanstva bosne u nato savezu nije zavrseno? :D
@PrijeratniSarajlija jeste, kao sto je bila u Makedoniji i CG... zavrsena prica je SPC u Crnoj Gori 😉
Hahahahahahhaha ... kifla do podne ljevak od podne desnjak, a pred vece je bosnjak ...
Ne dirajde Žiku legenda je to😁
Konakovic je sam izjavio da ima pistolj i da ga nosa sa sobom gdje god krene. To nama dovoljno govori o kakvom se liku radi. Znamo da samo kriminalci, lopovi i dileri nosaju sa sobom oruzje jer se boje zbog kriminala koji rade i koji su radili. Tako i Dino, boji se jer zna sta je sve lopovijao i kakvim se kriminalom bavio, sto je i tuzilastvo evidentiralo i pokrenulo tri istrage. Ne bih nikome savjetovao da se nalazi u blizini Dine, sta znas kad moze izazvati belaj i povuci pistolj iza pojasa.
@RepublikaBiH2 Treba nam drzak tip, dosta imamo bezlicnih.
Koji je ovo odron od politike majko moja...😫
Bakir je zatvorio bošnjacima put za EU pa negdje se mora na vazduh, a to je Srbija. I otac mu je samo pregovarao sa Srbijom. Muhamed Filipović je bio u delegaciji krajem 94 u Beogradu i dogovorili se za ostanak u zajedničkoj državi. Zamalo potpisali. Sigurno je zapad reagovo. Bar tako priča Muhamed F.
E cuj ti samo propalog kosarkasa, propalog muza, propalog biznismena, propalog politicara sa zavrsenom skolom za nastavnika fizickog za osnovno obrazovanje Dine Konakovica koji je evo sada i lazov, obmanjivac i on kao unaprijed zna sta ce ko kazati i iznijeti istinite cinjenice. Ti bolan da si ista znao sacuvao bi svoju porodicu, jer kao sto znamo tri puta si se zenio i ni tu nisu uspio. Dino zvani Baba Vanga, pogodi ko corava kokos zrno zita. Ostavit ce ga i Dalija.
@RepublikaBiH2 Vidis li bolan koliko je zena on imao.Pa govori li ti to sta?Vidi gdje je njega Bake postavio,a vidi gdje tebe? E moj Muzafere
Dino, nastavi objavljivati mutne radnje zaštićenih 'sarajlija' i dobićeš na popularnosti kakva će ti donijeti rezultat na lok.izborima. Kratko i jasno, ako si pametan, a znamo da ti ne smiju ništa jer ima ko iz tebe stati.
Konjakovicu jadan nebio ne prolaze ti vise te suplje tvoje,shvati vec jednom.Dosao ti kraj i pomiri se sa tim
Ma dodik i bakir su obične šonje.