Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake reko Sebiji i Gavrankapetanu-Svaka vam cast,al ja bi ipak u inostranstvo,pa makar moro prodat kucicu na Poljinama!Al nece narod to dozvolit,AKBD!
Pa kad je to bilo novca???? Humanitarne akcije prikupljanja za oboljele su najvećim djelom pomogle da manjina OBIČNIH izađe vani na liječenje. A kakva smo to mi država koja pored svog zdravstva mora tražiti ličenje van granica. OPLJAČKANA, BIJEDNA I SIROMAŠNA! Neznalice koje nam vode državu, a usput i kriminalci I POLITIČKA MAFIJA doveli su nas ovdje gdje se trenutno nlazimo - u beznađe. Nema novaca ni za "unutarnje" liječenje, a o vani nema ni pomena. Gdje su fondovi zdravstva koje Vlasti ne žele da napune? Gdje je rad na crno koje vlasti ne žele da osujetI? Gdje je nerazvijena ekonomija i nezašposlenost koju vlast ne želi da podupre, da razvije i zaposli nezaposlene. Tada nam zdravstvo ne bi bilo siromašno. Tada bi naši ljekari uz naprednu medicinsku nauku i tehniku samo napredovali i ne bi bilo potrebe za izlaskom vani na liječenje. DRŽAVA I DRŽAVNI APARAT JE ZAKAZAO, A TO OSJETI I ZDRAVSTVO I LJUDI KOJI SU BOLESNI. KOME JE U INTERESU RUŠENJE BiH? I ZBOG ČEGA?
usput onako ste zaboravili reci da neke klinike na KCUS nece da rade ono sto uopste nije zahtjevno, vec salju ljude u inostanstvo, a istovremeno uzimaju tal od posrednika koji zastupaju uglavnom turske klinike takodje, pogledajte samo Ocnu kliniku i kako niko nista ne radi, a imaju preko 35 ljekara, ali zato Svjetlost i Sofic rade kao ludi, jer ih vcina tamo radi popidne
kakav je ovo debilni lafinaški text? kome ba drzava placa lijecenje u inostranstvu? jesmol mi to onako skupljali pare onoj nesretnoj djeci i onim dobrim ljudima? jel to bakir izmetbegovic od osiguranja ide na lijecenje u inostranstvo il politicari zagrabe iz budzeta koliko im treba? u inostranstvu se samo lijece politicari i njihove porodice i to iz budzeta za tzv specijalne potrebe i on trenutno iznosi 81 milion KM. eto kako se lijeci u inostranstvu a moze se naci lista svih guzonja koji su se (zajedno sa svojim porodicama) iz tog budzeta lijecili van
sve je dobro dok si zdrav, kad se razbolis svi nedostatci ove drzave dolaze do izrazaja. kcus kao da ima tal sa pokopnim drusvom. citav zivot uplacujes osiguranje da bi na kraju morao moljakat nekakav fond solidarnosti.
Čuj zar je država kad plaćala ljudima da se liječe u inostrastvu, obicno narod skupi za liječenje.