Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da je zvekana sto manje u BIH,a
HDZ nije više povlaštena stranka. Čoviću pomiri se sa sudbinom. Koliko je HDZ-ovaca napustilo stado?
budimpešta, prag, znači iduća je varšava...
Bojim se da ukoliko se nesto dogovorite , kobno biti po nas....
Joj nacionalisti se nasli pricati... Vidjeli smo sta izjavljuju drzavni sluzebenici i cime se bave, strasno
covicu zasto vas SDA prizna kao konstitutivan narod kada to niste? kako bi oni zivjeli na racun svoga nacionalizma
Jao,jao,jao koja sprdnja od zivota.Malo Bisel,malo Budimpesta,malo Prag koja je sledeca destinacija.Da pogadjam.Rim mozda?I to sve sa svojim damama i najblizim clanovima porodice o drzavnom trosku.E moj narode stoko neotesana!!!
Ovo je licemjerstvo i omalovazavanje Bosnjaka, dok licemjeri iz mz,ohr-a, forsiraju rjesenje hrvatskog pitanja u FBiH djeca u genocidnoj tvorevini nemaju pravo na skolovanje, mislim da niti jedna probosanska stranka ne treba vise pregovarati o ovom hrvatskom pitanju odnosno o tzv:"Sejdic-Finci" sve dok djeca iz genocidne tvorevine ne steknu pravo na skolovanje, a licemjeri iz ohr.a,mz, presutno odobravaju genocid nad Bosnjackom djecom u genocidnoj tvorevini, a hrvatsko pitanje uporno forsiraju i to podmuklo pod presudom " Sejdic-Finci".
a kao covic se sad nasao pamet prosipati a dosad nije znao nista korisno uraditi
dok u vlasti imamo hdz i sda nikakva mi rjesenja niti odluke necemo donijeti, oni samo pravi probleme i sabotiraju rad
Jel' bio Covic, fasista lopov i lafinas, sto ide po Evropi pive ispijat' i dogovarati se da se ne dogovori?? Pozdravi ahbaba Bakira na pregovorima, i nek ne jede svasta tamo, nije halal standard.
Jooj, jeste dosadni vise, sve smo vidjeli ko je kakav tokom pokusaja implementiranja ove presude, Izetbegovic, Tihici i ti Covicu mater biste prodali za fotelju a ne ovaj jadni i napcani narod
Cuj u Pragu, Boze svasta. Sedmorica lidera....pa lakse je u Bosni, mozda je jeftinije STRUCNJACI
ove ljude zvati "liderima" Smijesno
eh gore jos niste bili i bas vam tu treba sastanak,a zasto se nebi onako uz ovce i frulu sastali i malo razgovarali kao nekad u djetinjstvu i mladosti