Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOO !!!! RAZNESI NAS!!!!!!!!
Slika je prelijepa.. eh.. ova zemlja ima tako lijepih mjesta.. btw. mrzim ljeto..
Haj u Mostar, doduse malo ces se razocarati, nije 45 nego bar 50!!
sta je poenta, ima li kakvih vanjskih signala da dodju u tvoj mozak?
samo nek grije...licno, volio bih i da imamo ljeto od 45 stepeni svaki dan... :))))))))))))))))))))))
šta sir, da li je neko spomenuo sir
Zavidim ti pravo :-) Moj odmor iz snova...
Ja sam sinoc napravio Routu kojom cu obici cijelu BiH, 10 dana kampvanja na najljepsim jezerima, rijekama, planinama. So cool :)
sine, ima da gori lamela!!!
hvala za sliku i pozivam ujedno nas iz BiH da obiđemo ovo ljeto svoju zemlju, imamo toliko lijepih predjela da je šteta da prosječan građanin nije vidio ni 5% od toga.Naše rijeke, planine, jezera nas čekaju. Odmaknite se od gradova i onih stereotipnih \"turističkih atrakcija BiH\", Što se više udaljite, otkrićete neviđene ljepote, kao u raju ili dženetu! A tekst o vremenu , kao svaki tekst, informacija koju smo znali,ali hvala, možda ponuka neke da krenu put naših planina.