Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti braco već zaboravio onih 50 metara što je preko noći napadalo u januaru? Moja lopata ti ne halali za taj komentar. Ma nije ovo normalno nikako. Prvo onaj sibirski snijeg pa dosadne kišurine pa još malo snijega pa plus 40. Ove godine nismo imali par normalnih dana u kojima je insan mogao fino prošetati bez da se polomi na ledu, da ga neki se*onja ne poprska ili da se ne isprži za 3 sata na suncu.
Ovom narodu nikako ugodit\'. Kad je snijeg žale se, hoće sunce. Kad je sunce žale se, oni bi snijeg. A jesmo i naopaki !!!!
Zar moze biti toplije ? Eh, tesko nama u Mostaru ovdje :( Valja meni sutra paprike zaljevat\' .
u mostaru 50 stepeni bgtttttttttttt
STA JE SA PIRAMIDAMA???
kao JEDINO na moru se moze naci osvjezenje.
hahahahahhhhhaaaaa crkoh od smjeha Poz iz Tuzle
@zz Ti bi trebo da naocale uzmes.Akrap na slici
Trazim radnika za rostiljem u cevabdzinici.Dobija vatrostalno odijelo,porciju cevapa i 600km mjesecno.
ama svaka ti čast, skoro sam se u.p.i.š.k.ila od smijeha, nisam se tolko smijala otkako mi je amiđu satro kamijon kod elektroprivrede
uf što će se ulošci usirčetiti
jos kad nam zavrnu vodu oni iz vodovoda a garant ce se desiti jer sad lafo popravljaju vodovod ima da bazdimo ko septicka jama. pogotovo one p.icke.tine po ferhadiji ima da danfaju ko ne proliveni lavor pisace
odlicno, donjet bure ispred zgrade i eto mi mora bog ga ebo
NAS JE P.i.p.o PEDER I PO
Dabogda ti padao u kuci :)
Ovo je jos nista kako ce da bude vruce .Znam da je prosle godine u julu jedan dan bio zrak ko iz fena vruc(mislim da je bilo preko 38 stepeni)
Ovo je jos nista kako ce da bude vruce .Znam da je prosle godine u julu jedan dan bio zrak ko iz fena vruc(mislim da je bilo preko 38 stepeni)