Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako majku vam prcim zar niste rekli da ce skoro cijeli juni biti oblacan, kise fazoni... druga polovina tek da ce ljeto pcoeti pravo......ooo majku i vama i meteorolozima
nije losa ova plavka ... sto bi rekli ... debele noge s ramena ne spadaju
ma pisam i vas i vase prognoze , jedan dan izjave narednih 15 dana kisa , za 2 dana kazu narednih 7 dana suncanije , niste normlani
Zahvalimo se Jahveu, jedinom bogu. On je donio sunce iz Izraela na zapad. Nadam se da ce i u nas u Zenici, buducem glavnom gradu, biti lijepo!
Hahahahahaaa gledam i ne vjerujem hahaha
Ovo se desi kada zdravstvene institucije nemaju dovoljno sredstava...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a samo dva dana prije, naslov "Meteorolozi: Očekuje nas sedam kišnih dana"
znaci da ona ipak nece biti sama
Dok sam citao ovu vijest bas mi palo na pamet od neki dan kada su javili kisu cijelu sedmicu..a sada sunce ipak dolazi..znaci sta god objave,ocekujemo suprotno..
Konacno topliji dani!
Zar nisu rekli 7 dana padavina...?
Ok, Majstorovicu......
A ti odgovaras da bi mene izbacio iz fazona...:-D