Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša djeca će, bez ikakve sumnje, biti puno bolja od nas. Siguran sam!
ma lalko je sa nacionalizmom, ali sta da uradimo sa ovim islamskim fasizmom??
Lijek da se to ne desi je da se ozvanici podijela na 3 dijela.
Cuj Tom COUNTRYMAN - Tom ZEMLJAK. he he he
\"Dobro jutro\" Pa to je opće poznata stvar,tu politiku su najviše sprovodili Srbi u zadnjem ratu,pa koji je cilj masovno počinjenih zločina sa njihove strane,nemislite valjda da je to da bi se narodi poštovali,valjda je obrnuto,drugo je pitanje koliko su u tome uspjeli.
Nije ovo konflikt izmedju nacija, kultura i religija, nego konflikt seljaka i gradjana. Nazalost, pola gradjana je pobjeglo, a svi seljaci su ostali. Za nadati je se da ce bezvizni rezim opet donijeti kakav-takav balans. Mamu vam J::E::B::E::M gloopu seljacku, klero-fasisticku, i c.e.t.n.i.c.i.m.a, i u.s.t.a.s.a.m.a i ba.l.i.j.a.m.a. http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
trazli su ti isti hrvati i isti srbi isto to 1993:) kada su svi mislili da od Bosne nema nista:) tada niste dobili... sada cete sigurno:)
ZA@BOSNJAKE, Samo vi mlatite praznu slamu,eno su se cvrsto dogovorili Dr.LJubic i Dr.Covic da ce sve Hrvatske stranke traziti odvajanje Hrvatskih kantona ujedinjenih u jednu Federalnu jedinicu-HERCEG-BOSNU i traziti u BiH parlamentu izglasavanje tog prijedloga. U tome imaju veliku podrsku R.S.,a i nekih stranaka [ljudi clanova parlamenta ] iz Bosnjackog naciona. Sada se na \'\'Avaz-ovom portalu Bosnjaci i Hrvati biju oko toga prijedloga. Citajte sto narod trazi,a ne sto vi Bosnjaci imate zacrtano u svojim tintarama.
a ti bi kao branitelj bosanske povijesti, i kao izvorni bosanac, predlozio da se BiH prikljuci Srbioji, kao u srednjem vijeku sto je bila... provincija srpskog carstva? veliki si mi ti bosanac, ama , jos si i historije nacitan
Greška u naslovu: nije NAREDNE nego NERADNE.
Granica izmedju Srba i Muslimana pa tako i vas koji se Bosnjacima zovu je Bosfor. A ja sam da se Bosna i drzi principa starih 1000 godina a to je da je Bosna hriscanska zemlja a nema nikakve veze sa vama, izdajicama te Bosne u koju se kunete.
ej, nemoj zaboravit pasos, trebat ce ti ako krenes prema srbiji:) Srecom, vlasti u Sarajevu su sklopile dogovor sa Srbijom, pa ti netreba viza kada sa Bosanskim pasosem(jednini koji imas) krenes prema Srbiji.
ako uzmes i procitas neku knjigu historije, koju nije napisao Dobrica Cosic, saznat ces da su se protiv austrougarske borili Bosnjaci sami, i uz odmaganje turaka. Dok su se srbi predali terorizmu i tako se borili protiv austrije, Bosnjaci su samo trazli svoja prava, i cim su ih dobili, nije bilo problema. dok su srbi uvijek imali neki problem, sta god im se da, oni bi jos
mahanje bosnjakistanci, razlaz. imamo preca posla, a vi pretresajte gavrila, on i onako vise ne moze nista da osjeti. ziv je gavra, a ne mozete mu nista.
probo bi ja na grob vaseg velikog vodje slobe, koji vas je milion na gazimestanu okupio. Ali je pokopan kod punca u avliji(herojski), pa punac ne da, dam use tu sere:)