Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect!!!
evidentno je da su rezultati ovih izbora i rezultat NEPISMENOSTI, NEOBRAZOVANOSTI, NEUPUCENOSTI itd, itd ljudi, da ne kazem bosnjaka, koji su glasali za izetbegovica! ovo se moze okarakterisati vise nego KATASTROFA! haris je ipak bio najbolji od najgorih. jedini covjek, clan predsjednistva, koji je koliko toliko intelektualno sposoban i obrazovan da se moze nositi sa svjetskim diplomatama u odnosu na bakira NEZNALICU! iskreno mi je jako zao i STID svakog njegovog buduceg eksponiranja i predstavljanja drzave na medjunarodnoj sceni! koja ce to BRUKA da bude! stanje koje smo dobili je S KONJA NA MAGARCA, bukvalno receno! kao sto neko rece, sad nam preostaje da se nesto koliko toliko uradi sa SDP-om, mada je i to losa opcija, ali sta je tu je.
KOJA JE WEB STRANICA GDJE SE MOGU PRATITII REZULTATI IZBORA??? HAJDE MALO...
..herr ARSCHLOCH, GEHEN SIE NACH HAUSE, SIE \"SCHLAFER\"!
kako stvari stoje Izetbegovic, Radmanovic, Kristo... Svijet se sa nama samo igra... iskreno se nadam da je ova prva informacija lazna...
INcika, o BiH je odlučivala isključivo Armija RBiH i odlučila je da postoji!
na ove izbore izlazili su ljudi koji nikad nisu htjeli glasati. visoki predstavnik ima pravo- naredne cetiri godine su prelomne.
Super buducnost snsd ili sds i sda.Vracanje na staro.