Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kisindzer i Hilari Klinton ovu stariju populaciju nazivaju "useless eaters"! Pametnom dosta!
Jel stari u domovima mogu birati da li da se fixaju tom trećom dozom ili će na silu dobiti špricu? Pitanje: Ako se nefixaju trecom dozom u narednih 6 mjeseci jel ih se tretira kao nevakcinisani ?? ( moj cijeli komsiluk ko god je od starih dobio doze neće vise da prima jer vide da ih lažu … svi dobili k19 i završili po bolnicama…
Ima li prisile u ovome? ili ih opletu?
Pobiće starce...stari plan briselske vještice koja kaže da stari ljudi su samo trošak, moraće ograničiti ljudski vijek.
Vidim nesviđa se moj komentar onim koji su roditelje strpali u staračke domove. Osjećatel kad grižnju savjesti? naumpadnul vam kad roditelji dok sjedite u svojim udobnim kućama, kad nesto slavite kad ste svi okupljeni sjetitel se tad svoga babe i majke? Gdje su kako im je ko ih pazi dali ih nešto boli, a boli ih duša odvede ih od kuće i ostavi ih neko za koga su živjeli.
bravo, točno u sridu
Da bi krenuli sa buster dozom treba država imati na raspolaganju sve vrste vakcina kojima su se građani vakcinisali do sada, živi bili pa vidjeli cirkus koji slijedi.
Ubija vam sistem majke očeve, nene i djedove u staračkim domovima. Oni su bespomoćni, a mozda i većina od njih priželjkuje smrt jer su ih njihova djeca tu dovela i ostavila djeca koju su izrodili i zbog kojih su mnoga odricanja muke i teškoće imali dok ih nisu podigli. Ta djeca su ih ostavila nekim strancima da se brinu o njima.
PEDJA ČŽETNIK!