Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovati da nas upozoravaju na minuse i snijeg u januaru!
Apelujem da se banuje user u čijem imenu se psuje Bog... pa msm ogadili su mi se uopšte komentari od kad je taj user registrovan... ako ne vjeruješ u Boga u redu nemoj.. al što ti treba da vrijeđaš i na taj način ispoljavaš svoju mrzovoljnost životom... svakakvih ljudi tačno na svijetu da Bog sačuva... ne vezano za članak svakako al ću ponavljat ovaj komentar samo da se učini nešto po tom pitanju jer vjerujem da velikom broju komentatora i uopšte čitatelja to smeta... @*adsf
Fuck it.
...glupa vijest nema govora
Zar zime i prije nisu bile sa minusima? Zar i prije nisu ledile ceste, rijeke i sve što zalediti može? Al' tad nije bilo nikakvih alarma nego naloži i utopli se opleti po suhovini i kiselom kupusu i lukovima. Alarmi su samo da nam zamažu oči da ne pitamo "ima li plate, penzije ili..." nego šuti te sad će minusi ili sad će vreline ili sad će kiše ili... Samo nek se ne živi rahat.
Imal' kak'a vakcina protiv zime?
Dobro i tebi. 'Ladno danaske, ha?
Nema zime dok je ćumur ne zagrije :)) Nije ni toliko hladno kol'ko je zima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)