Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su najveci radovi u gradjevinarstvu u ljetnjem periodu. Spica juli mjesec i to od 9-15 sati, kada su najvece guzve. Kada vrvi od turista, dijaspora je u posjeti rodnoj grudi.. sta je cilj toga? da se ljudi otjeraju iz Sarajeva? " naredna dva mjeseca ce saobraćaj biti preusmjeren..." Na zapadu se to vrijeme izbjegava a ako je apsolutno potrebno onda se to ne radi u spici saobracaja, nego nocu.
Sta je Aziza Sacirbegovic dala Sarajevu ili Bosni i Hercegovini osim sina Muhameda sto je u UN-u bio ambasador, a nije znao sastaviti dvije rijeci bosanskog jezika. Tako bitna ulica u Hrasnom nosi njeno ime, a toliko poginulih sehida na Hrasnom brdu koji su branili grad od srbo-cetnickih genocidnih hordi koljaca i Troprstasa
longitudinala, u odnosu na što...................... a posebno objasnite pojam longitudinala ... al se neko pravi pametan
malo proguglala ....................LONGITUDINALAN (uzdužan) - najčešćaoznaka zaprometni pravac koji se pruža uzdužno u odnosu prema nekom drugom zemljopisnom sadržaju.
@lajkovana Mogla si proguglati prije nego sto postavis tako glupo pitanje. Ocito se vidi da si jad, neznalica i ne znas baratati osnovnim pojmovima.
Juzne longitudinale, sta se mi Bosnje pravimo pametne
Sarajevo polako ali sigurno metropola, a ovi sto laju samo mogu da laju...
Nisu nam cetnici u komunizmu dali da se razvijamo i sada se ispravlja ona nepravda koja je 45 godina trajala. Potrebno je podsjetiti Bosnjake da su Srbi u tadasnjem Savezu komunista BiH dugo se protivili izgradnji zgrade Saveznog izvrsnog vijeca na Marin Dvoru (danasnja zgrada Vijeca ministara) kao i Skupstine BiH jer im je smetalo da Bosna i Hercegovina ima bilo kakav oblik drzavnosti, a zgrade institucija predstavljaju upravo jedan oblik drzavnosti. Oni su nam uvijek bili neprijatelji.
ovo ce se roviti za par mjeseci zbog vode
Skinuti 5cm sloja starog asfalta i staviti novi i to valjkom preci i ponasati se kao veliko postignuce gradjevinarstva Bosne i Hercegovine. ebem ti politiku i nacionalizam
ulica Azize Šećerbegović hahahaahha da nije žalosno bilo bi smiješno
@KIKSER100 Je ko Aziza Sacirbegovic???
Ako je aziza najbolje sto imamo blago nama
PRIKAŽI ODGOVORE (9)