Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI SU NAJVEĆE FAŠISTIČKO ZLO NA BALKANU!
Vladimir Mikanovic CETNIK kojem nije mjesto u Bosni i Hercegovini, mrs u pecinu SMRDINE
ovako ce biti sve dok se ne razidjemo...sto pre to bolje,nema nam druge
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa nije igrao imam banjalučke dzamije za USA... Ko vam je kriv sto su vas Ameri nakantali...
barbarizam u svrsi predizborne kampanje snsd-a ! ali dzaba ! snsd ide s vlasti i svih nivoa u oktobru .
kikimikic A STO ME PRIPADE HAHAHAHA SUGO vlaska
ZAMIRILA IM TRAKTORIJADA FORCA USA USA
Znam da su izbjeglice. Borimo se da pomognemo ovim izbjeglicama da im osiguramo traktore za put na kojem su bili 1995 , prema majci Srbiji. Zasto smo stali pred ulazima u Banja Luku i Prijedor a bili smo tako blizu . Sjecam se guzve i bjezanije kada je Banja Luka bila prazna a oci u gradjana velike kao orasi od straha. Da smo usli u nasu Seher Banja Luku i Prijedor ovoga nebi bilo. Zasto smo stali. ? E , moj Alija, sta si potpisao ni sam nisi svjestan.
A ne sjecas se kmecanja tokom 4 godine rata, kad vas je NATO branio na svakom mogucem frontu, kad je za vas izmisljao zasticene zone, zone zabranje nih letova, kad smo se povlacili sa svakog mjesta gdje smo vas do nogu potukli, na to zaboravljas, a?
jest moj sodoma...to je bilo u vrijeme kad su se muslimani branili manje -vise lovackim naoruzanjem,,a imali embargo na uvoz naoruzanja...a vi ste imali komplet arsenal jna..kad se sve uzme u obzir..nista niste ni uspjeli..toliko o vasoj borbenoj sposobnosti
Srbi poznaju samo jedan pravac ucenja kulture a taj pravac se zove Milosrdni Andjeo a moze i Sana 95......
ma da ..oni su herojski narod,,kad treba ubijati zarobljenike,,zene i djecu..al kad im malo pokazes zube..onda vlastitim tenkovima u bjezaniji... zgaze kolonu svojih izbjeglica..hahahha..treba li da navedem primjer gdje se to desilo
povoljno pravim frku pred izbore,, cijena sitnica
Uvijek isti fol. Hajmo malo nahuškati ljude pred izbore.
Samo budalam je ovo iznenađenje i čudno... Za vrijeme posljednje oružane agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu potpuno je porušeno 614 džamija (534 od strane srpskog, a 80 od hrvatskog agresora), dok je oštećeno 307 džamija (249 od srpskog, a 58 od hrvatskog agresora), što čini 80,5% od ukupnog broja 1144 džamije, koliko ih je bilo prije ove dvije agresije. Pored toga je od ukupno 557 mesdžda (džamija bez munare), potpuno porušeno njih 218 (175 od srpskog, a 43 od hrvatskog agresora), dok je oštećen 41 mesdžid (21 od srpskog, a 20 od hrvatskog agresora), što čini procenat od 46,40% mesdžida. Ovome treba dodati još 14 potpuno uništenih i 18 oštećenih mekteba, te 447 uništenih i 160 oštećenih drugih vakufskih objekata.
Pitam se kako i za te slučajeve nisu izmislili, recimo kako su se te džamije same srušile pa potom bageri kao naj savremeniji roboti sami odvetli ostatke ruševina na ***nije.
Oni koji su palili, klali i silovali uglavnom iživljavajući se na civilno stanovništvo isto bi opet radili. Poremećenom nema pomoći.
E sad da se ovakvo nesto desi u federaciji bom bi to dobilo itekako medijske pažnje i digla bi se prašina, jer tamo svi znaju lajati kad treba (od, a fino ovi iz federacije ćute ko zaliveni, poslušna paščadija
Jebi te se komsije. I to se desi kada hoces da navijas za komsiju. Ovi idioti na zapadu zapalili zastave Bosne a ovi idioti na Istoku bacali kamenje na DZAMIJE u prijedoru i Banja Luci. ma jebi te se svi.
Sve je ovo dio predizborne kampanje. Cilj je da se zadrže nacionalne stranke na vlasti. Ovo je početak. Slijede napadi i na crkve, skrnavljenja mezarja i groblja, ispisivanja grafita, i što se budu bližili izbori toga će biti sve više. To je tako providno ali uspijeva svo ovo vrijeme od poslije rata. Narod nasjeda, izbori prođu i oni dalje ostaju u svojim foteljama.
Halo Bosanski pravoslavci sta vam je dzamija kriva ako je Srbija izgubila utakmicu pa vi ste Bosanci i Hercegovci mjesto prebivališta i boravišta vam je u BiH i nemate veze sa Srbijom, i ja bi volio da je Srbija pobijedila ali i kad BiH reprezentacija izgubi ne kamenujem pravoslavnu crku, stvarno mi nikad nece biti jasan mentalni sklop pravoslavaca koji zive u manjem BH entitetu i to kakve veze ima dzamija u BiH sa utakmicom koja je igrana izmedju susjedne drzave i drezave sa drugog kontinenta u citav slucaj treba ukljucit i psihologe jer ovo je ocito jedna od mentalno bolesnih sredina u BiH
Očito imaju neki genetski poremećaj.
Ovo rade oni koji nemaju ni kulture ni odgoja, a nažalost dosta ih je takvih.
To su "časni" srpski sinovi onih koji si tu istu džamiji 93-e bagerima i eksplozivom sravnili sa zemljom.