Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nano provjeri da ti ta nije ukrala nešto od te sirotinje što imaš. Zato je i došla...
Na poruku ministrice za ljudska prava i izbjeglice BiH Semihe Borovac da će dobiti električnu energiju nana Fiza je upitala ministricu: Kada ću ja vidjeti? "Mi smo dali nalog, rekli su do kraja ove godine", rekla joj je ministrica Borovac. a zasto ne u najkracem mogucem roku? ipak je zeni 94 godine. zelim nani jos mnogo zdravlja i srece i da u rahaltluku doceka i to "Semihino svjetlo".
nana odbrojava zadnje dane, a ova joj kaze : bice do kraja godine... btw, "Od dvije prijeratne džamije sada ih je četiri."...really?!
I Semiha pere u lavoru, vidis kako joj je ispuco lak...
Ljudi jesam ja sazaljiv ovako na stare osobe,kad ih svi zaborave i ostave to je meni nesvatljivo,ne uzimajuc u obzir samo ovu nanu vec opcenito pisem!!!
Kako ovu Semihu nije stid, k'o da ne znamo sta je radila u Sarajevu?