Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mašallah, nano da ti dragi Allah zdravlja i rahatluka da nam poživiš još dugo :)
moja nana pobjegla od kuce prije 10 dana jos je nema :(
ti si neki opasni seksualni manijak, da nisi seksualno nemoralan tip :))
Tako je nano........uzmeš nešto raditi,....pustiš sevdalinku,....i..ne obraćaš pažnju šta pojedini govore ! Zdrava i živa bila, još dugo ;-)
tako je, pogotovo nana ne treba obraćat paznju na to što govore takve sitne duše kao što si ti ti
Nano, sretni cu tvoji unuci kad imaju takvu nanu. Da im živiš još dugo ako Bog da. Ove stare naše nane me uvijek oraspolože, i uvijek ćeš nešto pametno čuti.
jedan od najjacih clanaka ovdje u zadnje vrijeme. tipican primjer jedne radne, postene i religiozne bosanske zene. da bude hairli nano, i jos stoju da nakucas zeli ti aura lajt
svaka cast nano! svaka cast klix za ovakve + vijersti!
"Kaže da su pakost i zavist najveći čovjekovi neprijatelji. Savjetuje da se treba smijati, pjevati, plesati i uživati u malim i jednostavnijim stvarima." Mudre riječi, sretno !
Ovo je prica prave gospođe, majke i prave zene. Svaka cast, ova prica me malo vratila u staro vrijeme. Ovakve price zelimo da citamo. BRAVO BRAVO :)
dva metra ispod zemlje se blizi a nana sere nesto.......
neka si ti nama ziva i zdrava ajka.Da je meni dozivjet 7 banki nogom bi se u guzicu udario,a i moje misljenje je da je 7 banki dosta sve preko toga je izvotarenje a nekome i patnja,taman da imas i kule i vile nije to to dazaba tebi to kada ne moze un njemu potpuno uizvati tako ,
Kako za koga, zavisi. Zamisli nanu Ajku prije čak 30 godina (imala 7 banki). Tada je imala vitalnost nekog od 5 banki. Postoje dva pojma starosti, biološka i kalendarska starost, Ajka je sa 60 godina imala biološku starost nekog od 40 godina. Dakle, genetski potencijal + način života.
ADLER@haj ga znaj ima i istine u tome ,ali takve srece je mali broj
lijepa prica ali su mislim ,malo pretjerali s godinama.
meni lici ko da joj je jedno 84-5 -max
to bi bio ono bas max. genetika i dug zivot je ok ali promjene na licu se ne mogu izbjeci ili je jedina u svijetu. ali znas nase novinare. moraju malo nakititi:))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Kako si nano? Nana: a kako ću biti sinko? Nekad sam skakala po mudima, a sad po mevludima :P
Drzi se nana Ajka , pravo dobro ... Sretan rodjendan !
Formula dugog zivota je porodicni zivot jer osjecaj pripadnosti smanjuje stres , zdrava hrana i fizicka aktivnost i et ga mozes iskoristiti maksimalno genetske predispozicij e:)
Nabijem ti sabur na kurac
zivjela jos 100
"Treba malo i trpiti i šutjeti, a treba i dosta sabura. Danas lijepo sutra ružno i tako cijeli život. Ali moj Nurija me volio i pazio me cijeli život", kazala je. Tu je sve receno, a ovo danas sve daBogsacuva...Hoce zene da su muskarci i da vode glavnu rijec, a kad postanes poslusan, onda nisi dovoljno muskarcina, hahahha....Zato i nema srece danas, nije toliko sto nema love, koliko zbog ovog navedenog...Propast
Istinu zboriš.
Pa kazu razvodi zbog love, situacija jest hebena ali nisu razvodi zbog love. Moj dedo 8 djece imao, nikad s parama se nisu sastavili i svi sretni bili...Nit se razvedose, a jos ublizu umrijese...Duboka starost.. Nikad ni pomislila nije rec ovakav si, onakav si, sto nemas za more, za vikendicu, za pizdarije...Ona svoj posao, on svoj i zivot ide dalje...I sad ih vidim kako se ljube na balkonu dok piju kafu, a starci....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)