Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je kupovna moć slaba uvoznici moraju uvoziti otpad.
Kada na našim granicama budu zaustavljani kamioni s robom i pregledani, onda kineski GMO luk, Turski limun i agrumi opasni po zdravlje i sva tehnička roba koja nije u skladu sa ISO, DIN ili BAS bude vračana, kao i ostala hrana, mesne prerađevine i meso koje po hladnjačama leži i po 10 godina, BiH ć postati država koja će štititi i BH građane i domaću privredu i poljoprivredu.No prvo treba rastjerati političare i njihove lobije zbog kojih uvozimo smeće koje ovdje ima cijenu kao najkval.roba u EU.
tli malke tli malkeee
a kako su sve te stvari tek tako dospjele u prodaju? Nego sad, kad je već kupljeno, kao fol neko upozorenje "nemojte više koristiti".... to je BiH!
upravo to htjedoh reci ++
@mirrorce niko ovdje ne radi svoj posao..... samo ublehiraju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kinezi su po meni kao drzava nesigurna treba ih zapaliti
Jel spada Fahrudin Radoncic-Pudlica u nesigurne igracke iz Kine. Kao da ima potrosene baterije, nigdje mu cunamija i slicnih obecanja. Samo muk i tisina.
nije ti lako balijo iz sda sigurno te prenosi jer te bakir nije iskarao
@milfhunternapoli Nije mi lako, nekako ubi ova Fahrina tisina, ostace zapamcen po stepenu "ispunjenih obecanja" koji ji za tvoju informaciju 0% i slovima nula posto. Pudlica je pudlica, nije za ozbiljne politike, ovco vrati se svome SBB stadu, mozda vas ministar Rile sviju spasi, od poplava, naravno.