Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravne neizvjesnosti nije bilo, postoji legalna Vlada Federacije BiH, za raličku od izvršitelja državnog udara na čelu sa Lagumdžijom i Tihićem, koji su to uradili uz pomoć američkog veleposlanika MajMoona i po.tu.ri.ce Inzka. No, bilo je i jačih od njih (primjerice Austro-Ugarska s Kallayem i nacistička njemačka s Hitlerom, koji su ovdje nametali svoje zakone pa su ga po.pus.hili i nestali na smetljištu povijesti. Tako će biti i ovaj put!
Nece vam proci gospodo iz SDA. Ovo je konacno raspetljavanje situacije u BiH. Odlazite u historiju kao partija koja je srusila BiH zajedno sa SDP klikom.
sarajlija Ja volim svoju zemlju,ali samo onakvu kaku je ja vidim.Unitaristi,islamisti i neokomunisti neka se sele gdje im je bolje.
Nece proci papak. Sarajevo je \"vlasnistvo svih naroda u BiH. To sto ste ga okupirali poslije zadnjega rata samo pojacava odlucnost da se ova zemlja ocuva [po zelji svioh koji u njoj zive a ne samo Bosnjaka-Muslimana. Uzalud se upires.
Ovdje se namjerno izvrcu teze u slucaju HR pitanja.Nikako ili posve malo se prica o cinjenici da su SDA i SDP sa 55-60% glasova Bosnjaka uzurpirali sve Bosnjacke fotelje,i to kao nije problem.HDZovi koji imaju potporu od najmanje 85%potpore Hrvata u BIH se dovodi u pitanje. Cini mi se bezobrazlukom osporavati HDZu pravo koje im daje ustav,da .preko 50% dobijenih glasova osporavati pravo na poziciju. Tu se ne radi o Covicu,Ljubicu itd.tu je pitanje zakona i izborne volje jednog naroda.I manite se praznjaka tipa Covic krimi,ovaj onaj nacionalist,fasist imate vi toga kod kuce nista manje,samo vas \"javne tv.kuce\"ne obavjestavaju. Ovi nasi \"lopovi\"bar vjese po sudovima,dok se vasi isti takvi i ne procesuiraju
Prvo vi niste hrvati jer nemate veze sa hrvatskom to bi isto bilo kad bi se ja izjasnio kao turcin a nemam veze sa Turskom, dakle vi ste bosansko katolici. I nemojte nam vi drzati predavanje o ugrozenosti vas bosanskih katolika bodjite u Sarajevo pa da vidite koliko je vas bosanskih katolika radii na javnim funkcijama. Dok nas bosanski muslimana (Bosnjaka) juzno od mostara jema ni na jednoj javnoj funkciji. Nije mi jasno kako vi ko teladi slijepo vjerujete covjeku protiv kojeg je podneseno najvise krivicnih prijava (raznih zloupotreba funkcija, nelaegalnim privatizacijama itd). Ko ne voli ovu nasu BIH neka ide iz nje jer mi nikada necemo dozvoliti da nas neko ucjenjuje
Pazite, Hrvatsla protjera srbe sa svojih teritorija koji su poslije naseljeni na podrucja gdje su zivjeli Bosnjaci. Kada su Bosnjaci krenili u napad da oslobadjaju svoj zivotni prostor potpisan je Vasingtonski sporazum. Imajte to na umu.
Svasta Samo vi koji ste zatupljeni islamom mozete razmisljati na taj nacin. Zapad ne interesuje vjera,oni to ostavljaju primitivnim narodima ,njih interesuje profit i njihovi interesi. U BIH, USA namjerno i radi osobnih interesa stvara haos.Samo informacije radi, svim silama zele usporiti konsolidaciju EUa(BIH i Kosovo im sluze kao aduti) a samim tim i EURO kao platezno sredstvo u naftnom prometu,sto je za amere nemoguca. Izbacivanjem dolara iz igre urusava se i USA impreija,i to nece dugo trebat ni cekat,nicija nije do zore sjala. Glavnu i zadnju rijec o uredjenju BIH pitanja imat ce osovina Paris-Berlin-Moskva sa nesto malo Turskog uticaja.....Zivi bili pa vidili.
Covic i Ljubiv su naj veci kriminalci u hercegovini i samo cekamo da se skinu sa vrata hrvatima. oni su nas doveli na manjinu.
Pa bilo je i vrijeme da se silovanje pravne drzave i izbornih rezultata gradjana prestane krsiti od strane HDZ-ova i SIP-a i time silovanje drzave BiH i gradjana u njoj. U srijedu jos dobijamo i potvrdu od Ustavnog suda o protuustavnim djelovanjima HDZ-ova i SIP-a i nadam se da ce odgovorni biti sankcionisani zbog svega ucinjenog na stetu sviju u BiH, a pogotovo na stetu naroda za koji kazu da ga predstavljaju a sve zarad svojih licnih interesa i straha od zatvora.
@istina ti si negdje gadne vlage pokupio
Pravne neizvjesnosti nije bilo, postoji legalna Vlada Federacije BiH, za raličku od izvršitelja državnog udara na čelu sa Lagumdžijom i Tihićem, koji su to uradili uz pomoć američkog veleposlanika MajMoona i po.tu.ri.ce Inzka. No, bilo je i jačih od njih (primjerice Austro-Ugarska s Kallayem i nacistička njemačka s Hitlerom, koji su ovdje nametali svoje zakone pa su ga po.pus.hili i nestali na smetljištu povijesti. Tako će biti i ovaj put!
Da li netko zna zašto Mile Dodik i njegovo piskaralo Vasić Rajkan kao nešto brane Hrvate u F BiH a Srbe kao konstitutivni narod u toj istoj federaciji ne spominju,nezanimaju ih mene to podsjeća na politiku boban-karadzic
laze Tihic jer ovo je: Belosvetska, masonsko-dzihadska zavera protiv HDZ-a na celu sa Amerikom, Evropom i OHR-om a potpomognuta novcem Sorosa xDDDDDDDD Ostaje nam da se posavetujemo sa nasim liderima u Hagu HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
pitanje za hrvate sto se ovdje bune: je li se vi samo pravite ludi pa ko fol ne primjecujete aparthejd koji vlada u zapadnoj hercegovini. moja porodica je protjerana iz capljine i dan danas tamo bosnjak ne moze dobiti posao , niti proviriti. vi sprovodite zestoki aparthejd i kukate kako ste ugrozeni. je li to dio neke politike da se pravite budale i gurate po svom ili stvarno to uopce ne primjecujete? to je neki kolektivni bezobrazluk?