Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lično sam se uvjerio u apoteci koliko je ovo zapravo bitan lijek, pogotovo u kontroli napada...mnogi su zaglavili bolnice zbog nestašice ovog lijeka...moramo imati razumijevanja za ove ljude koji ga koriste
prvo pise na trzistu BIH, pa kasnije uskoro 😎
Suti dobro je, tramala k'o u prici zato...
Ovaj Rivotril se uvozi zbog migranata, majke mi nemaju povjerenja u Klonazepam Remedica,kazu dok su ovdje u Bosni da mijesaju sa jacim drogama kako bi poboljsali ucinak, nase vlasti se trude na sve nacina da im omoguce komforan i ugodan boravak u BiH iz iskustva pricam
Ukoliko znate nekog ko koristi Rivotril , vecinom djeca za epilepsiju, odrasli za anksioznost, panicne, a treba mu molim Vas samo mi ostavite komentar, vrlo rado cu pomoci.. ovdje ga nema nazalost.
Samo se cuvajte Xanaxa jer on izaziva najvecu impulsivnost i agitaciju zbog brzodjelujuceg dejstva i simptoma prestanka uzimanja izmedju dnevnih doza. Clonazepam je sporodjelujuci i uz Diazepam "najsigurniji" za koriscenje i skidanje. Xanax bi trebalo zabraniti. Ako mozete u svakom slucaju izbjegavajte uopste i startati sa bilo kojim, jer benzodiazepini su put u jedan siv i tegoban svijet.
Agencija za lijekove i medicinska sredstva ? Jel tu radi onaj ZODIJAK što je Fikretu Malini dao dozvolu za uvoz traktora i respiratora ?
Zasto Rivotril nema dozvolu ? haman Medika monopol ?
a zasto je bila nestašica ? Jel proizvođač nije imao ILI zbog tih vasih nekih dozvola ?
Hvala Bogu. Ovo je pravi lijek za koronu :d steta sto smo ovisni do kraja zivota.