Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su oni ovo smislili, BH i HV vojnici brane suverenost u Avganistanu, a Austrijanci u Bosni. Jedu i karaju jeftino i kvalitetno i odbrane Inzkovu cvaju.
Ovi su dosli na poziv Mileta i Vucka !!!
Sta ce britanci u snagama EUFOR-a?Gamad licemjerna.E sad hajdete pametnjakovici objasnite mi kako su gamad jos u EU do Juna 2019.
Covic je ucinio sve da gradjani ove zemlje, a ne bosnjaci izaberu Komsica. Uostalom neka se izvrsi anketa koliko se stanovnika osjecaju kao gradjani.
Novak Kilibarda - Srbi i Hrvati u Bosni tek od XIX vijeka https://www.youtube.com/watch?v=3_6FDUu65_o&feature=youtu.be
milokrade,crni milokrade...
HAHAHHAHAHAHAHA :D
Da su nas pustili do kraja da zavrsimo nebi trebali danas pomagat
Ja van govorim vec duze vremena da se svi narodi u BiH moraju osjecat sigurno i mirno za ove izbore...ne smije se i nece se na ljude utjecati nekakvim strahovima,prijetnjama,ucjenama etc etc etc p.s. nema vise svetih krava u BiH YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HAAAAAAAAAAAA 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪
neka austro-austra, zadnji put kad su bili ,nabili su petrovu vojsku u more dole na Solunu a srbijicu pokorili i ootukli do đonova hahahahaa
ovo je za slucaj ako mile krene u hajduke zajedno sa svojim isprdkom chovicem :D
a ja bih iskreno receno,volio da se desi taj scenario,onda se stvari moraju rijesiti do kraja.ovako nikada necemo naprijed
Nesto se ocito sprema sto Evropa zna a mi ne znamo... al eto mozda hoce da nam pomognu Bosnjacku oluju da napravimo da srusimo genocidnu tvorevinu i da sve srbe prevedemo na islam uz Allahovu pomoc da ih uputi!
@samp1ta Dovoljno je pogledati stanje istočnoevropskih država od kraja II svjetskog rata do danas da se vidi je li ili nije loš ruski uticaj na neku državu.
Usput ce dovuci koje ono plavo bure sa radioaktivnim otpadom, napravice par beba poslije opijanja u modernim barovima i odose
Sto ih nislu slali ‘91?
@kasperneunistivi2 ko je sta izazivo? Cemu glupe teorije zavjere osim da utjese povrijedjenu srbijansku sujetu
Bliza 1992. od 2019.
samo sto vise stranih investicija da ovako salju vojsku da ih stite