Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji genijalac je uopšte povezao te dve stvari? Pa i Srbija i Hrvatska godinama imaju letove ka UK, Srbija čak direktan za USA, pa su vize tu. Od kada je direktan let uslov za ukidanje viza?
Ne mozes ti to objasniti Bosnjama
@JeSuisDare Ima od obe godine i RH direkt let za SAD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od svih gradova u EU našli jedinu gdje treba viza 😋
@Cicibann u EU?
Kakva konekcija kad lete za Luton?
Hrvatskoj su vize ukinute 2001 za V. Britaniju i Irsku 6godina nakon rata nisu tada koristili ni Biometriju a zemlja je bila u kriminalu i korupciji. To je čisto politička odluka nema veze sa ispunjavanjem nekih uslova na primer Brazil, Argentina i mnoge L. Američke zemlje putuju bez vize. Pogledajte Passportindex. Com. To je čista segradacija omalovažavanje stanovnika ovih izgubljenih zemalja(kolonija).
Mislim da bi i BiH trebala svim tim drzavama sa vizama uvesti iste. Nek osjete i oni malo blamazu po salterima
Samo pokazatelj stvarnog prijateljstva
Nije mi jasno zašto mi njima ne uvedeno vize?
Ja cekam da se otvore direktne linije sa Kairom i Casablancom...da se vidi neka druga kultura. Mozda i sa Tokijom. Poserem se na kompletnu Evropu i Amere... Zulumcari.
Da je barem besplatna ili jeftinija visa.. Iovako je ova avio linija predodređenia za propast. Wizz nije mogao puniti avion sa dva leta sedmicno, a karte su uglavnom bile po 65 Eura povratne, a mogle su se kupiti i za 50 Eura povratne. A UK kaka kao i uvijek. Ako smo im problem, nek im je dalko kuca od moje. Btw.. Posjetio London prije 8 godina.. 9 dana bio, i malo je za vidjeti sve.
A za bosnu ti ne treba ni viza ni pasoš, ni ime ni prezime, dokaz na hiljade migranata bez identiteta hoda slobodnije od domicilnog stanovništva.
Jeste li vidjeli cijene karata? Jeftinije is Londona za Bankok ili Dubai nego za Sarajevo. Drugo, liti iz Lutona sto ne odgovara našim u USA za presjedanja, jer svi letovi iz USA lete na Heathrow aerodrom. Znaci ovo je osuđeno na propast.... Do novembra će biti ukinuto. Dajte nam Wizzair ili Ryanair pleaseeee!
Balkanci kasne u VB tamo vec ima preko 2 miliona poljaka (zvanicni broj) a koliko baš ni oni znaju!! A o rumunima i ost. Da nepricamo!
koga briga za britaniju
Ne treba ici u tu zemlju. Nek prvo ukinu vize.
Kako će ukinuti kada nemamo niti jedan zvanični posjet na relaciji BiH - UK?
ovaj islamski let za london je za muslimanske turiste iz UK jer je trenutno islamska marketinska kampanja za posjetu sarajevu i kupovanje arapskih nekretnina u islamskom djelu bosne. Na Islamic Channel UK stalno se vrte reklame o prodaji nekretnina u sarajevu i islamske turisticke agencije u UK nude aranzmane za posjetu islamskom djelu bosne.
@micelarniBilal topli vjetar puše a ti nisi popio lijekove.
eno imas islam channel na mojaTV...pogledaj malo
Nisu problem vize nego cijena iste od 400 km
London = Islamabad