Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li imati gdje sjesti ko djeca ne eksurziju u ovoj sudnici sa tolikim advokatima, jedva cekam lokalne izbore samo da ti se narod osveti za laganje i lopovluke.
fahro ce u magarecu klupu
surns1978 njega ne zanimaju lokalni izbori,njega zanimaju veci nivoi koji ce mu zastiti nejgovu bespravno stecenu imovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sam dokaz da mu treba ovoliko ljudi da ga brani i da je platio 300 000 KM da bi bio "svjedok" u Pristini nije nista drugo vec da je kriv.
15 godina murije Fahro bujrum KPDZ...čisto sumnjam da će ti 1000 advokata pomoc
Ma koliko advokata da ima, brane neodbranjivo. Ako Fahru puste, ne postoji pravna drzava.
Osudite Fahru, oduzeti imovinu pa onda isto to Izetbegovima!
Po komentarima izgleda da smo se osvjestili, sad je samo pitanje kakvu cemo novu budalu dovest da nas tovari, i karindja po kucnom budjetu...nema neko rece nedavno na radio emisiji...Bosanci, Bosanci ma to su najvece pickurine.
Tanja Savic ce mu suput otpjevati i "zlatnik"....
Sanja Tavic... hoce li i zapjevati?
I najglupljim je jasno da se dogada nesto veliko.Samo koliko ce NAS kostati.
Sad će Omar mjesečar doći da ga brani.
haaj Tanja zapjevaj, Takoo mlada tako mlada 😂😂
li
pito sam se ko li ce biti BH Sanader kad su ga maznu
Mora da Vasvija ima nekih oraha u đepu ili je sama odustala, a tom sud ima bolji pregled.
Samo se sad o tome radi, kako će sud izdržat te tolike pritiske i potrese i novca i advokata i stranaka i banaka i tornada sa svih mogućih strana i uticaja, tako da je lahko moguće da bude na kraju kao sa Čovićem "izgubljeni papiri, to jest izgubljen slućaj".
Jeste li potrebe za HITNO KREDITA AKO DA ONDA WILSON EDWARDS KREDITA Company je najbolje mjesto za postavljanje tvoje KREDITA jer kad sam bio u potrebi za KREDITA pre izvesnog To je bila velika kompanija koji mi pomoći da mi je obezbedilo KREDITA možete se obratiti danas ih ZA VAŠ KREDIT možete doći NJIH putem e-pošte ([email protected])
HAAHHAHAH e moj Radoncicu dovuci ti sad sleper advokata, nece te izvaditi iz govana !!!