Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rage ga pristavljo.....
Nisam majke mi, lažu!
Na terenu bez telefonskog signala...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ti je majka... :) sad uzmi neku letvu i nalupaj govedo
Draga moja @rea, djeca se uce i vaspitaju od malih nogu, al ne prutom, kajisom i letvom, nego pricom i razgovorom. Hvala Bogu pa se momak vratio kuci ziv i zdrav u kakvom ludom svijetu zivimo.
@nikadgore a vidi nemam djecu... jos :D i kad ih budem imala samo cu da ih ljubimm :) Prvi dio komentara je citat iz jednog filma, drugi dio je susjecanje sa majkom koja 5 dana nije znala gdje joj je dijete. Zbog tog ludog svijeta i brige koju je mama prezivjela, mislim da batine nisu na odmet :P
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Kazu mlada sebi jos ne dolazi,znaci Rage je istamburo do besvjesti...
jel ga zavalio makar??
Kad se sad pročuje za Ragetovu salgiju đevojke ce da polude.
Ili ce mu cale i brat đevojceta odfakarit belegiju :DDDDDDDDD , a jos ako joj je i dete sklepo hijuuuuuuuuuuu . Ode Rage na bubanj u muslimanskom i patrijarhalnom selu Logobare i Tesnju.
Bravo Rage, da si pit'o staru da te pusti ne bi ti dala garant, ovako bice malo par dana ha-hu, drž-ne daj, al proci ce to. Ne moze stara biti dugo ljuta na svog sina.
Ebe ne vadi ni kad telefon zvoni.
Ragib bio kod djevojke u selu Logobare cijelu hevtu aktivno se seksajuci . Nije vise ni bh selo kao sto je nekad bilo ;) , postali su pravo moderni. Dobro pa sada znamo gdje cemo vikendom u seks turizam :DDDDDDDD, pravac Logobare i Tesanj pa se dobro iz.ebati .
ragib bandera zvani pajser
Ragib tuco jaja za vaskrs
Izgleda i prekovremeno.
Guzim majko
Koji levat! Čime vi nas zamarate!
Ma kreno Ragib da prokopa tunel i ne prestaje da rovi dok ne dodze do dna.Njega sad safato ovaj projekat i ne razm8slja ni o cemu drugom vec o svjetlu na kraju tunela a izgleda i uslovi rada nisu ruzni pa mozda cak i normu prebacuje
Ragibe ako te pita koji ces prut nemoj tanki uzimati ni slucajno
Like 😂
Ni za zivu glavu. :))))
Ragibe sto ces fasovati. Sam uberi dobar zitkovac.
ragib u mećavi bio
ragibe jesi neki ters..javi kad ides u zagondzije