Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV NAROD TAKVI I VLADARI, KAKVI VLADARI TAKVA I DRZAVA.
Najveca dva kriminalca odmah iza dodika i covica nabijem sve politicke stranke u bih
Možeš misliti kakav je onda narod kada bira ovu mafiju da ih vodi...
Blago federalnoj administraciji, oni će imati barem sigurnu platu a i zaposliće se u istu bar još koja hiljada novih ljudi. Meni i ostalim bijednicima ove Federacije ni Bog ne može više pomoći. Izetbegović jednostavno nema kapaciteta da napravi nešto korisno za narod Federacije, potkrepljujem ovo činjenicom da su njegov otac Alija i on svo vrijeme rata pa do danas (25) godina na vlasti a sirotinja se uveća svjetlosnom brzinom. Predlažem sirotinji da o gore napisanom razmisli a vlasti, članovima njihovih porodica, i svim onim koji su dupetima blizu istih, tajkunima i inim lopinama da pritisnu ,,crveno,, kako bi vidjeli koliko ih živi predobro ali parazitskih, dakle koliko ih živi sa naših bijednih leđa.
Samo naprijed .. i veci dusmani su se pomirili i poceli radit zajedno..
Travestiti razro oki.
svi na ulice palimo ih bagro lopovska
stvarno sam potrosio sav asenal pogrdnih rijeci za ove dvije spodobe,
u normalnoj zemlji, nova vlada najcesce podrazumjeva i novog premijera. steta, mi cemo i dalje gledat onu mongoloidnu lubanju uskih ocnih duplji kako nam govori da je 90% domacinstava imucno.
http://www.haber.ba/vijesti/bih/232396-lovrenovic-bobovac-je-iskljucivo-prijestolnica-bosanskog-kraljevstva
sad smo ga tek oglabali.......
Dok se oni usaglase, procice 4 godine. Onda hajmo ponovo izbori i ponovo koaliranje i tako u nedogled.
Kriminalci!
Mašala..u jedinstvu je snaga.
koji je ovo put da se najavljuje vlada u zadnjih godinu dana :)
Kako ste lijepi na sliKi ko proljev..mozete se vi udruzivati ali ceka vas scenario Podgorica 24.10.2015.
Mala voli audi mala voli bmw mala voli dolare mala voli evre penje se na stolove voli separe nemoj biti siguran da mala voli tebe..
Gej veza a bake je riba u vezi..