Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš, šta je željela poručiti!? Efendić je na svom Facebook profilu Objasnio sve, vrlo jasno i precizno!!!
Zeli reci da Semir se bavi najstarijim zanatom i mijenja stranke u tom smislu.
Zakonom zabraniti promjenu stranke. Imas pravo biti u jednoj stranci, izaci i na sljedecim izborima biti samostalan, ili se povuci iz politike. Unistise nam drustvo ovi prelataci i papci potkovani.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma Semir je ispravan. Narod mu daje glasove u N.Gradu masovno. Radi svoj posao a ovo su lezihljebovicke. Eto ih u Nipu ili nekoj drugoj stranci za mjesec.
Lik je od novog grada napravio real madrid
Zakonom zabraniti promjenu stranke. Imas pravo biti u jednoj stranci, izaci i na sljedecim izborima biti samostalan, ili se povuci iz politike. Unistise nam drustvo ovi prelataci i papci potkovani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ova odgovorila ”argumentovano", obje su sa svojim odgovorima samo dokazale da je Semir u pravu
Treba pokusala ispasti pametna, pa ispala budala... ovako kako je napisala, ,oze se interpretirati da ona kao samohrana majka zaradjuje na mindji.
Efendic je ok skroz..nesvidja mi se kod njega što ga vidjaju dole po Baingu sa sumnjivim likovima..zato mislim da ni njegovo maslo nije za Ramazana
Efendic se izvinio i priznao svoju sramotu zbog izbora ove (politicke) sirotinje, a onda se javlja fukara i opravdava se svojim porodicnim, finacijskim stanjem pri tome pominjuci i prostituciju. Ko o cemu vojnik o skracenju i ku.va o postenju (simbolicno draga Admela)
Njezinu ruku dobije onaj ko ponudi više...Ima to veze sa najstarijim zanatom.Admela narod ne voli one koji ga izdaju i prodaju za uski interes.A to si ti i kolegica ti napravile.Prodale ste se.Nema lijepe riječi za takve.
Hrani sirotu na svoju sramotu je mogao napisati i Bakir kad je Semir izašao iz SDA.
Nije mogao, iza Semira su stajali rezultati i glasačko tijelo, a šta je ova uradila i ko je za nju glasao? Jedno je kad izađeš iz stranke zbog njene pogrešne politike pune kriminala, a drugo je kad odeš iz ličnih interesa. U ove druge možeš svrstati i Nip-ovce.
Amela sjedi JEDAN
glasaci to vam je nasa otmena, dostostojanstvena i obrazovana zena ! Draga Admela pos..remti se na osnovnu skolu , a onda i na one skolske instutucije koje su ti prodale ostale navedene diplome ne znam da li obrazovne, obrezane, ili one u svakom slucaju nemaju obraza.Poruciti nekom da je kur..in sin u replici i politickoj prozivci je otkrilo gdje pripadas. Interesuje me u kojoj politickoj platformi si nakon ovoga, a pogotovu onog prije ovoga dobro dosla.
Najstariji zanat na svijetu je kur...e, a Semir je to poceo sa funkcijon Nacelnika
Sta je pisac htio da kaze? Doticna je inace vrlo inteligentna….
Za ovu kazu da je Camparina Ljubavnica !
Prva Čamparina Kuravela
E jest mu odgovorila, baš lijepo opisa sebe, prostitutka. Pa upravo im to Efendić i porućuje...
sta reče, koju posluku je želila porati?
Šta je pisac htio reći