Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi smo mi H.N.
Mimo Čavare i HN... Kod nas policija radi tek kad ih mediji poguraju.
Nisu uhapsili, već priveli osobu na informativni razgovor. Nakon što se digla medijska halabuka, ništa im drugo nije preostalo već da uzmu snimak nadzorne kamere i po tablicama nađu vlasnika, da bi zadovoljili formu. Dokazat će se da je sve plod paranoje. Haahahahaahah
@Avenija pa bravo, o tome se i radi. Vidi se da je policija promptno odreagovala, privela, obradila. Zašto ujo sad plasira info? Jedini razlog je halabuka i pokušaj zbijanja pučanstva u redove. UZP na djelu! ;)
Neki vehabija iz Brnjica . . .!!!
Ugrozeni HDZ, pa sto kad ste toliko ugrozeni niste otisli u Hrvatsku, futavci jedni, sve ugrozeni a svi su zaposleni u drzavnim institucijama...toliko o ugrozenosti Kordicevih pulena.
ovo tipična laž i ujdurma kojom se služi HDZ i svi njegovi predstavnici. Samo treba podvući Da su Čavara i Ljubić daleko najveće seljačke gnjide!
SUDSTVO osuditi na SMRTNU KAZNU
Kako su brzi kada je u pitanju neki hebeni guzonja
Marinko vrati pare da te covjek ne mora pratiti vise.
Uhapšen Hrvoje iz sutjeske.
Nesto mi je uvjek cudno da nase nazovi politicare uvjek navodno prate kriminalci.
H.N. garant neki nas sa klixa..
Pa dokle vise ce nas silovati sa ovom supljom pricom?
A jos nisu uhapsili one sto prijete kirbasu i to snajperom😂😂😂
@hrisi-avgi.... Bakir izmišlja a ovo je stvaran događaj ... Drugog objašnjenja nema . . .
totalno nebitan igrac pokusava odlumiti da je bitan
Hamdija Neznanovića sad neka pazi u KPD Zenici da mu neispadne sapun
Ostavi drogu moj savjet