Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem ja ovu drzavu na quratz kad je lik tipa Radeljaš na bilo kom nivou vlasti. U pravoj, punokrvnoj drzavi likovi kao on bi bili portiri, u najboljem slučaju
Pa sta ce narod. Eto sada su birali Radoncica pa i on suradjuje sa Radeljasem (ja od Radoncica nisam nista bolje ni ocekivao, ali naivni narod je glasao). Za koga da se glasa?
esad radeljas: osamdesetih godina radio u njemačkoj na bausteli (radio za mješalicom i nosio vrece cementa). krajem osamdesetih vraca se u bosnu i radi kao koljač za nekoliko mesara. nakon što je klao skoro 4 godine, početkom rata otvara prodavnicu humanitarne pomoci preko koje je osiromašio i opljačkao stotine ljudi. zajedno sa tadašnjim šoferom mirnesom ajanovicem organizuje dezerterske ture za zagreb i tako uzima dosta novca. nakon rata vanredno zavrsava srednju skolu i postaje član mirnesove
stranke boss. ubrzo, za samo dva mjeseca, zavrsava fakultet (zajedno sa dinom konakovicem). osuđen na zatvorsku kaznu zbog pljačkanja naroda a nije odlezao niti jedan dan. u javnim istupima putem medija uvijek priznaje da je lopov ali ne toliko veliki, priznaje da pljačka narod i budzete ove zemlje ali ne kao drugi. pomocu sdp saradnika damira hadzica opljačkao novi grad sarajevo za milion maraka sto je javno priznao i nakon priznanja pitao "pa šta onda?"
Ko god doprinese da ovaj Radeljaš bude jednu minutu na vasti kao da je pobio sve ljude. Ovakav način vladavine NIKAD neću oprostiti SDA.
...hrvati maju božu petrova. mi imamo esu prepoštenog.
ESO ALMIGHTY!
Jbt kakve mi intelektualne gromade medju politicarima imamo!!! Na vrhu su svakako Bakir i Radeljas. Na ovakvim politicarima ce Violeta dobro zaradjivati.
s radeljasom u europu,pa sta ce ljudi misliti o nama?.nazalost ovakih kao radeljas je na stotine u vlasti.
barem 98 % političara u BiH je poput ovog tipa Radeljaša, samo što ih ne vidimo ili se pravimo da ih ne vidimo. Za ovog tokmaka se zna, zato što uhvati djelić medijske pažnje kada treba svoj glas unovčiti, bilo kešom, bilo zapošljavanjem članova porodice u javnim preduzećima.U principu stanje u državi je dobro kakvim giviktima na izborima narod daje glas i koliko imamo Radeljaša, od predsjedništva i silnih parlamenata, kantonalnih vlada i sl.
pogledajte ovog starohana sa 300 kg. Loše lopini, krade, a mozak pileći. Teško nama kada nam ovakvi likovi kroje sudbinu i zemlje i ljudi. Molim vas samo ga pogledajte, ja mislim da on odavno ne može svoju guzičetinu spustiti na jednu nego na dvije stolice. Mi, narod u Federaciji je zaslužio da nas postrijeljaju kada nemamo pameti kao kokoške i dozvoljavamo da nas ovakvi predstavljaju bilo gdje, bilo gdje, jer ovo je narode bruka i sramota, hajd što ne zna, ali pokraše a valjaju gluposti.
Da je neki sposoban lik odmah bi ga smijenili, ovako lopina i krkan ko većina u politici.
Visoki telektualci Šćepo i Žuti zavise od širokog telektualca Radeljaša. Objesite se obojica.
'bem ti Fahro krepanu mater !!!
Istinska demokratija extra sisetem i ideja, korumpirana demokratija e onda imas Radeljase, Izetbegovice .... i BDP i nivo zivota koji zivimo , ovdje je se sve svelo kako preko javnih nabavki i poslova za drzavu izvuci pare koje se prikupe kroz poreze obicnog covjeka.
Kradeljaš, Kradončić, poštenih li prezimena, a Izmetbegović časnog li ! Izet inače na turskom znači častan !
zemljo profundaj se....