Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suše vam se stvari!!! Serveri se suše!!! Gdje se suše, na štriku! Samo je ljudska glupost i neznanje beskrajna kao i svemir.
Ništa bekap sajt?
TOLIKO O SMJESTANJU SERVERA NA SIGURNO MJESTO
ovo je samo dokaz koliki je kriminal i lopovluk u ovoj zemlji zavladao, ovo je jedan od novijih objekata koji se nedavno dovršen i useljen, izvođača radova, investitora i nadzor sve treba pohapsiti
Ko je dao upotrebnu dozvolu za zgradu ????????????????
Ovo ima samo u BiH! Pa jesu li vidjeli da pada kiša i da raste nivo te vode u podrumu (odakle uopće nekome ideja da tako povjerljive dokumente čuva na tako nesigurnom mjestu)? Kao da je zgradu pravila Austrougarska prije 100 godina a ne nova zgrada!
e bas poplavilo gdje cuvate podatke o migrantima!? sjoojj....ima li ko da vam povjeruje?
Da su vam informacioni sistem uradili kako valja, mogli su vam serveri biti na MH370, i opet biste imali podatke.
Lazete nanu vam nanulicu..
Do ponedjeljka u funkciji ? Il je od ponedjeljka u funkciji ?
malo pranja paraaa , al samo malo :D
Dobra sluzba, kao da ju je poplava izbacila.