Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a tema je? kako dalje kumovi.......u blokadu EU integracija, reformi i naravno sve to uz vlastito bogaćenje?
Aferim sto nema zastava susjednih drzava i paradrzava i genocidnih tvorevina.
Bitno je za svako radno mjesto izmisliti tri a onda raditi sto manje a uzimati sto vise......to je by the way definicija parazita.
Niko od ova tri majmuna ne zaslužuje da priđe zgradi Predsjedništva BiH. Doduše predsjedništva svih država regiona ne pamte gore spodobe na tim funkcijama.
Ispljuvali se i sad opet za isti sto. Vidiš kakve su to gnjide.
pa ne moraju ni 11. aprila....da se to dogodi bilo, gdje, mislim u bilo kojoj drzavi..letjeli bi oni ko koferi davnih dana, ovdje sve moze.. mogu misliti kako se svaki od njih smije svom glupom puku...a onda i drugom i trećem...
Dobro su za svako godisnje doba po jedna sjednica i to ti je cetiri sjednice, netreba vise ionako nista ne urade.
a tema je? kako dalje kumovi.......u blokadu EU integracija, reformi i naravno sve to uz vlastito bogaćenje?