Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi se prave ble.sav.i!!pa radoncic postao ministar sigurnosti pa se boji svakoga,misli da svako ima dokaze o njegovim poslovima sa keljmendijem i rajom!bice toga jos mi placamo dnevnice on salje u provale!
Samo vi odobravajte ove provale i uživajte u tome zaigrat će mečka i pred vašim vratima
nisam bio već provirivao prije mjesec dana kad sam išao po burek stvarno šteta da ne fotografisa bila bi Slika godine ,koje odlagalište A i taj kompjuter ko da am vidio nešto staro ne vrijedi ni džabe
Kad se vec spominje zlo onda samo da kazem da jedinu profesionalnu REZIDENCIJU ZLA posjeduju Radoncic i njegov haver Zlaja. Dovoljno je samo malo proceprkati po arhivama svih portala sta su sve do sada oni radili i sve ce biti jasno. Niti imaju stav, niti casti.
to ti bio u njihovim prostorijama, još reci gdje si prodo ukradeni kompjuter ??
Svi na facebook grupu-- Revolucionarni pokret Bosne i Hercegovine
ahahahha,propala haretova stranka za pih
Te prostorije su bruka i sramota za svakog ćestitog domaćina . Pa to je gore nabacano nego oko obližnjih objekata naših Roma gdje je bar koliko toliko složeno . Gore dle stolice stolovi kartonske kutije vjealice zastave parole a uza zid smjernogleda kartonski Hare lijep , mlad i fotošopiran ...koji nadrealizam
Šćepin elitni odred radi svoj posao!
Ne kontam komentare...Da li bi neko od vas pozelio da zapali vlastitu imovinu da bi skrenuo paznju na sebe ili iz bilo kojeg drugog razloga?! Ili su ljudi postali totalno zatrovani i zlobni iz cistog mira ili je doslo vrijeme da ovakva desavanja moramo prihvatiti kao normalna ??!!
Ili se neko jako sposoban (svaka čast, ko god da je) okrenuo protiv njih ili to sami rade da dobiju malo pažnje.
Nisam znao da postoji veće i manje zlo-zlo je zlo a dobro je dobro.To je isto kao kad kažeš da postoji veće i manje ubistvo-ali ubistvo je ubistvo ne postoji malo i veliko
Sto se tice stranaka, postoje samo one koje su vece ili manje zlo. Definitivno najvece zlo medju strankama su majka i sestra SDA i SzBiH. Treba birati stranke koje su najmanje zlo za drzavu i narod, ima ih nisu sve stranke iste.
rusi sdp
nebih me nista iznenadilo i da su sami sebi podmetnuli jer poznati su to kriminalci..hahahhaha
A koja to stranka ili organizacija nije lopovska ( je li SDA, je li SDP ili SBB ili HDZ ili...)
Nevjerovatko kako jedna propala lopovska organizacija skrece paznju na sebe i sta su sve spremni iscenitati za malo medijske paznje. Grozno!