Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama ko ste vi vise da maltretirate obican narod??? Blokirajte institucije FBiH i BiH, nije vam narod kriv... i moj otac rahmetli se borio cijeli rat, pa kad je zavrsio rat nije cekao da mu padne s neba nego je nasao posao i zaradjivao za zivot... ublehasi jedni, samo da vam je da lezite i da kapa... kako vas nije stid
Vi ste poruka mladima sta se desi ako hoce rat..pa neka izvole opet :)
ubijtttte aloha u njima
Slabo te kontaju airsoftaši
Manji sukobi sa lahkim naoružanjem?! Kad će da radi artiljerija ?!
Opet dobili po guzici
udri stoku
Predlažem da pri prvoj narednoj blokadi organiziramo kontra pokret , pa da sataremo smeće. Ljudi ovi nam djecu ugrožavaju a ne jebene političare.
Idioti, hocemo na more a vi bi budžetskih para, koje mi punimo. Radim 60 sati sedmično sad bi par dana na more, ako već morate blokirajte Poljine, to će sigurno više uticati na političare i njima bliske a ne ono što je narodu od vitalnog značaja.
Svi se u svijetu bore za svoju zamlju i cast a jedino bosnjo za vojnu penziju citav rat u rovu bio Idite radite lezihljebovici
Talibanska SDA gologuzija ne može jedan jedini čestit protest da održi, a mašta da ulazi u Banjaluku na belim konjima. Neverovatna provalija se u SDA mahali ukazala između realnosti i željenog i između mogućnosti i onoga što se prdi. Ne brinite, ako ništa drugo, barem možemo da budemo sigurni da novog rata neće biti. Srpski i hrvatski pozornici - pripravnici bi disciplinovali mahalu za 30-ak minuta.
tuciiii stoku
Borili se za pare i privilegije! Fuj!
BAKIR DIKTATOR
Miran Srbine
Samo pendrek po glavi, sve ide glatko nakon toga.
@Japanska jabuka treba tebi pendrek u guzicu.
Kod "klinča" sa policijom je najbitnije da masa ravnomerno vrši pritisak na policajce kako bi ovi držali štitove i branili kordon - ne sme da bude slobodnog prostora. Ovaj protest je bez veze, jer su policajci u svakom trenutku imali toliko prostora da su mogli da pobacaju štitove i fokusiraju se na pendrek i grbače "protestanata" koji ne bi znali gde su posle druge sekunde... imaš i onu budalu debelu što je upao među policajce... :-)
Da mu se ovaj "peh" dogodio sa Slobinom policijom - mislim da bi se vodio kao "nestalo lice" i 2024.
🤐
SDP SBB borci