Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosićev stav je bio "Referendum je Dodikova kampanja, ali mi ćemo u njoj učestvovati." Dakle, svjesno su podržali Dodikovu kampanju i super su mu to odradili. Trebalo je stisnut pa reći "Ne učestvujemo u Dodikovoj farsi, mi smo za stablizaciju stanja." Dodik imao muda, vi niste, i to je to.
Bilo to svjesno ili ne,ali Bakir je u velikoj mjeri pomogao da Dodik pobijedi.Bespotrebno je pred izbore ustavnom sudu podnio zahtjev da se ugasi dan RS-a.Ovaj je to obilato iskoristio u predizborne svrhe.Bukvalno mu je Bake servirao pobjedu.
@BesposlicarKojiRadi Ridjan i Dodo rade skupa sve je to bila samo gluma
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pocistio ih Dodik, k'o metlom
Sto ih nece pocistiti kad je u koaliciji sa Zutim Psetom koji ga je izmolio da dodje u Lukavicu da privoli Dodika za mmf kredit
@percepcija recepcije zutim psetom hahahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je političar,koji je priznao poraz,i etički uradio šta treba...odstupio...ovo je rijetkost na našim prostorima...
Malo je politicara , koji su se Mili nasli na brvnu , sto strani , sto domaci .. a da su potrajali . Bakire , vezi uckur.
U stvari , nema ni jedan .
Zbog losih rezultata Bosic se povlaci sa cela SDS-a. Sa druge strane zbog losih rezultata u SDA-u niko se ne povlaci. Bakir ostaje pa makar SDA izgubila sva nacelnicka mjesta u opstinama :-) Vlast je kao droga.
Milorad Dodik izjavi da bi odnio pobjedu na predsjednickim izborima uSrbiji cak iako bi mu protiv kandidat bio Aleksandar Vucic
Sjaši kurta da uzjaše murta.Isto sr.nje samo drugo pakovanje.
Ko sa Bakirom tikve sadi, o glavu mu se olupaju!
Apsolutna pobjeda rudonje iz Laktasa
Dodik je superioran citac volje srpskog birackog tjela. Da li je on sam u tome ili ga neko savjetuje ili mozda lozi, pokazace buducnost. Ono u sto sam siguran je da sada nema niti jedna prepreka za gubljenje osjecaja nadmocnosti do beskraja. Ono u sto nisam siguran je kuda to vodi. To znaju mozda neki koji sve ovo kreiraju i znaju svoje namjere. Mi cemo samo cekati i biti iznenadjeni rezultatom.
Da svi hoće tako, al ništa od toga, i kad gube njima je ok...
covjek ima stav za razliku od onog krmkaaaaaaaaa
djelimicno zahvali baketu na rezultatima izbora...mile i bake su to odradili ko rodjena braca...
SDS se mora vratiti na put patriota i zabraniti bilo kakvu saradnju sa islamskim teroristima. Bosić će ostati upisan kao veliki izdajnik
Imao je moju podrsku dok nije podrzao onog konja i njegov referendum. Zato nisam ni izlazio na izbore, inace glasam za PDP, ali kad je Ivanic podrzao horsea vidio sam da su svi ista bagra.
Budi realan,ali morao je.Navukao ih Baja na tanak led.
@BesposlicarKojiRadi Pa realno i jeste. Ne treba sebe da okrivljuje Bosic. Jednostavno bi prosao bilo ko drugi isto. Baja im je ponudio da biraju izmedju dva zla, oni su izabrali ono za koje su mislili da je manje. A da su izabrali i drugo, isto bi bilo lose. Tako da je dobro Baja pjevao, ne moze mu niko nista...jaci je od sudbine... Bar zasad...
potez čovjeka koji ima obraz i spreman je preuzeti odgovornost. u našoj politici malo je ovakvih