Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze da guze za male pare. To je novi vid turizma u BiH.
Dobro dosle iranke :D
Bujrum svijete, bujrum.....ima mjesta za sve..
Najvece zlo na svijetu su Šije koji upravo iz ove drzave dolaze, tek cemo sada vidjeti sta je razjedinjenost i smutnja...
iranci su cini mi se jedini koji su nam otvoreno slali oruzje uprkos embargu.bujrum
Ovo je tako napisano kao da predstavlja neki problem. Zar je problem ako turisti dolaze ?
e u pm
Vrijeme je za Veliki Kuvajt
To sto nam se dogadja zove se multikulturalizam.Nemojte biti papci i uskogrudni.Postoje tu investitori i ekonomija,nisu to sve beduini.Pogledajte svjetske metropole Tokyo,Singapur,New York,Los Angeles,Dubai,Moskva,London,Kopenhagen,Oslo itd. ,ljudi danas putuju,avionska karta u prosjeku kosta 300 eura.Ne trebate se bojati progresa.Jel mislite da London ili Singapur drze englezi i malezijci?Drze ga tajkuni koji su to izradili.Jel bolje zivjeti kao gospodin ili zarobljenik devedesetih? Odbili smo njemce,ruse,amerikance i holandjane.Nemojte da ucinimo gresku opet i zajebemo jos jednu generaciju.
https://www.facebook.com/Dnevna-doza-Edina-Dzeke-517351721780837/?pnref=story zapratite naseg dijamanta
Iranci su kulturan narod, civilizacija a i što imaju lijepe žene nije normalno. Nevjerovatno. Sreo sam jednom grupu mislim studenata, sve jedna je bila boli glava.
@HafizFranz jarane kako je bilo u sa
@HafizFranz jarane kako je bilo u sa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iranci su pismena nacija za razliku od arapa koji su uglavnom stoka
nabice cijene sarajlije , osjete miris turista, ionako zavaljuju kad koristimo taxi.
Bujrum braćo , naravno par hiljada njih najbogatijih će ostati , pokupovati ono zemlje u RS pa će mo bratski i tamo biti većina , vozdra smrdi bit će te manjina za odprilike 10. God.
Koji sat da kupim Rolex ili Cartier ?
@IslamTvojSpas Ne brate,u prodavnici za 10.000 eura 18 karata zlatan
@ama-ja Pa hocu,Nokia je sada velika,tako to ide