Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam video gospodina Senida, i ne mogu da vjerujem u kakvoj državi živimo. Sjetite se ovoga kad budete izlazili na izbore uskoro.
A sto 30-og...stone danas/sutra?...mescini da ce prije biti 15.04.
Ne umri magarče dok trava ne naraste.
Ćibo, orvi ste nas j... Sad bi da stavite kondom. Fino konju.
Ccc dokle je dosla situacija, da kompanija nabavlja testove, jer drzava nema, ovi na klinickom u Sarajevu cuvaju za sebe, a u Konjicu kao zaristu vec 3 dana niko nije testiran
Pa nema ni u jednoj drzavi testova da se svako kome naumpadne testira...zasto ne odes da trazis test na AIDS pa da vidimo hoces li ga dobiti bez odredjenih simptoma?!
Jaka firma nema šta,još da nedodje na proslavu onaj rolkaš iz Čačka sve bi bilo ok
Pošto su odgovorni za epidemiju u Konjicu, ovo je ništa šta su dali
Jel oc prostor za Marketing
Sve se može kad se hoće!
I sta je ovo, opet lokalna pomoc, gdje je drzava??
Kad ce doci? 2021?
Dok se ovi u kriznom stabu dogovore za pomoc narod umire