Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa je ovo u odnosu na "transakcije" investicionog fonda BiG. Pogledajte malo gospodo tužioci kako "investiraju" novac 30 hiljada građana većinom penzionera u npr "Ozon" "Uniononvestplastika", "Energonova"... Vidite malo po kojoj su cijeni prodali dionice superuspješnog konjičkog Igmana (i odmah da kažem po petini realne cijene), Tuzlanske pivare, Distributivnog centra Sarajevo, Elektroprivrede BiH (po petini knjigovodstvene) itd i sl....
Skoro pa sva privatizacija je odrađena kriminalno, nije pravedno da se ova kriminalna grupa osudi a sve ostale kriminalne grupe prođu nekažnjeno. Ili ih sudite sve ili ih pustite sve.
Igor i Fadil na celu kriminalne grupe, ko kaze da ne postoji multietnicnost
Kriminal u Bosni se isplati, 4 godine je istraga bila desetine hiljada je kostalo drzavu da istrazi samo ovaj slucaj. Kada ih pohapse osude dobit ce po 3 - 4 godine ili uslovne kazne, ili plate izlazak. Naravno para nema imovina se ne oduzima jer je na rodbini, isproban recept. Pod hitno mjenjati kazne za privredni kriminal da bude u rangu sa ubistvom, inace je sve smijesno i gubljenje vremena.