Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzdržite se vi u Tužilaštvu od provođenja krivosuđa pa da ova zemlja malo dahne od kriminala u svim sferama i podzemlja i politike
Ma opet laž kaka Španija. Kod punca u srbiji je. Obijicu sad skriva vlast Srbije.
Zamisli ti debilizma i nivoa odgovornosti kad se MUP i Tužilaštvo prepucavaju preko medija na temu tako važne istrage. Odron 🤮
Ma opet laž kaka Španija. Kod punca u srbiji je. Obijicu sad skriva vlast Srbije.
Letim spanija Ibiza zlatan sat kulturica😁
Ovo meni nejaasno ko spanska liga
sad kao krivi mediji a ne korupcija..
nema gorih lajavaca od mupovaca, čudi me da iko ikad bude i uhapšen. to dok sa svojim ženama, ljubavnicama, tetkama, ženinim jaranicama s posla sve informacije protabire...nema šta tu sud i tužilaštvo više raditi hahahahha ebo ovu zemlju
Ja bi tog komesara zatvorio dok se istraga ne završi. Đeće ono valjati ako ga postavila Mtel-vlada
Ugledajte se na nekadasnju policiju ili ti UDBU. Nema blebetanja za TV o poslovima policije.Narod u bivsoj Jugi nikad nije znao ,kad je sudjenje i kad je koji kriminalac pozvat na saslusanje. Samo se znalo kad je ko osudjen. I to kad procitas u bivsem listu Oslobodjenje.
Eee stara dobra vremena. Nema droge nema kriminala nema ubistava nema pljački nema reketiranja. Niti jednu banku niko nije obezbeđivao. Sad pred tržnim centrima po 10 zaštitara. E moj Tito nikad više tvog vakta. Samo su ga mrzili ovi današnji uzpejci jer je sa njima najviše popunjavao mjesta na golom otoku.
Bruka i sramota. Prvo sazove komesar konferenciju i nista nekaze, u stvari ko nekog ruzi. I kaze sto se policije tice zavrsena je istraga. A onda tuzilasvo da saopstenje i naljepi komesara. Pa se ukljici i vlada KS sa nekom stereotipnom objavom. Sve na stetu istrage.
Ma opet laž kaka Španija. Kod punca u srbiji je. Obijicu sad skriva vlast Srbije.
sve diplome ovih ubleha provjerit....cirkus
Sarajevo zvano zatvor
Ma hajte molim vas pravite cirkus od tužilaštva i same policije ,da ne govorim o radu itd...Pravite se da ste na nivou pojačajte malo forenziku ali prvo sudije ništa prije toga.
Ovaj usrani dejtonski sistem može i od nedonoščeta napraviti opasnog mafijaša i kriminalca. Sve korumpirano i umiješano u kriminal.
U policiji je ostalo 1 % profesionalaca…ostalo je ‘ostalo’😇
Ovi iz tuzilastva su ti koji nista nerade , Policija opet radi svoj dio posla !
Joj jake slike. Policajac mupa rs a iza vozilo mupa KS xD