Van Rompuy u Predsjedništvu
0
"Nakon izbora prihvatite političke reforme"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde šiljo goni se u svoju belgiju eno ti je samo što se nije raspala
došla utvara da ovjeri izbornu namještalju , naredila mu iluminašica hilari hebote našta politika liči svakim danom sve više... deponija ljudskog smeća
Tako je nusrete niko nama nece govoriti sta cemo mi raditi na nasih 24%, ima da podignemo dzamija vise nego sto je rahmetli alija ikada mogao da sanja, u inat srbima i hrvatima na 76%.
Nije ni cudo da se ignorise stanje u Hrvatskoj jer mi imamo ovog MAGARCA dodika koji nas zabavlja na dnevnoj bazi! Redovito!
nevjerovatno da sax potpuno ignorira dešavanja u Hrevatskoj u kjojoj samo što nije izbio građanski rat znači ono su masončine u \"ustavnom sudu hrvatske\"...dobro da znamo
Kako da se ista prihvati kad onaj magarac dodik samo njace jedno te isto?!? Glavni kocnicar buducnosti drzave i dok je on na bilo kakvom polozaju nema u Europu i gotovo!