Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ce osvanuti u sdoooo😁😁nema tu korupcije
Jos jednom vidimo da nije kriva SDA vec da se NES raspao i tako raspala vlada. Druge nije bilo nego ovako kako jeste. Niti u HNK kao u SBK nemoze vlade bez SDA i HDZ,
Sad kmeci ovaj Ogresevic. Pa svako malo neko kmeci, Bake, Fudo...ma svako malo placu. Nedavno je bake suze ronio kad au helenu makli ukc
Ogresevic naivan ko francuska sobarica. Nije ga izlecatio samo ko nije probao
Gledaj stranke i kadrova?I Isaci su bili njihovi, pa Hadzibajric.....Jednostavno u toj nazovi stranci niti ima poštenog niti normalnog.
Rahmetli NES , SBB , DF , , ,
E jeste im dugo i trajao patriotski blok hahahaha, Trojka se jedina pokazala konzistentnom i dokazala da može da traje.
Kakva crna trojka? Pa SDP ode kao privjezak SDAu u HNK , kao evo i u USK, SDP i NIP privjesci SDAu
Opleti ih mjenicama... Sjedni im na plaće.
Opleli bi oni da su ova dvojica izasli iz stranke, međutim nisu već su ih ovi izbacili tako da mjenica pada u vodu😂😂😂😂
Već se sprema novi dres za ovu dvojicu kao da gledam... Bunić je već poznat po aferama svakako a doktor Halilović je nekad važio za korektnog čovjek ali vala je i on izmijenio stranaka i vlada i mutan mi je ko da je iz Mutnika :)