Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živ bio nemoj se obračati.
"obraćati" analfabetičaru đikanski, čovjek je barem pokušao da podstakne pravdu u odnosu na ove druge licemjere u politici
plus ova revizija nije relevantna jer genocid je bio i to je poznato
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire ostavka je još jedino pametno što možeš uraditi. I fataj se Ismailija i Trnova na havi.
Dozvolite da se obratimo😂
Kisla mu glOOva😂
Mars u picqu materinu vise..
Kod GENOCIDA je izuzetno postojanje dokaza LEGITIMACIJA jer je to međunarodna obaveza a ne BiH kako pogrešno zaključuje registrar sudaq . Srbija je dvadeset godina sprječavala dokazivanje i zato je osuđena presudom tog suda. Dakle legitimacija formalno postoji, a da li su priloženi dokazi dovoljni da se predmet uzme u razmatranje , ostaje na sudu ! ZA to je potrebno bar dvije godine !
ma tako je, objasni ti sudijama međunarodnog suda pravde. šta znaju klocevi šta je pravda, otiđi do haga i održi im jedno predavanje.
Šta li ti još imaš reći klocu. Usrao si sve što si mogao, ustvari si njima izlazio u susret. Hebe te ko te stigne
Na svaku odluku suda osim konačne može se uložiti žalba. Mislim da je registrar zaključivao generalno a ne GENOCIDU koje je poseban slučaj u odnosu na sve , te da treba istaći da se Ćović i Ivanić u svojim odgovorima NISU izjasnili da nemaju saznaja o genocidu, niti su utvrdili nekom odlukom nego da NEĆE DA TUŽE !
Sad ce ovaj filozofsku koju da baci. Rece: sad mi moramo da vidimo sta su to napisali u odbijenici. ;) majmun.
Ocekujem ostavku na sve funkcije!!!
ON ME NE INTERSUJE ALI VI OSTALI ŠTO LIKUJETE ZATO ŠTO SMO ROBOVI HRAVSTKOG I SRBSKOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA I NJEGA KRIVITI ZA PAD STE GORI OD NJIH .VIŠE STE VI MOLILI BOGA DA NE PROĐE APLIKACIJA OD NJIH DA BI MU TO NABILI NA NOS
kakav otac, takav sin, obojica diletanti najgore vrste
Predsjednice kao odgovoran covjek postupi i pod cijenu nedopusti cijepanje i ustupke drugima jer nemaju postovanje prema nama!
@Bakir.Je.Lopov jednom predjem preko rijeci i ti opet. bake od mene maksuz selam za tvoju nije joj lahko.
OSTAVKA CKOPI
Ma ti si svoje rekao,sram te bilo.Ovo je ravno izdaji šta si nam uradio