Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sin napravi kuću onoliku za 2 mjeseca iz temelja!!!! Doduše i on je uvaljen u dobru firmu pa ima i on vjerovatno love.... Malo lopovima uvijek!!!
To je skola SDP'a
Treba im pod hitno zbavit NRANDŽASTA DREČAVA odjela ko Ameri što imaju, sa brojem!!! DA se fino ističu na kilometar kad ih ovako vodaju!!!
Što nam ovo nema zlaje !!!
ma vidi ga rodio babo zlaja
Ma nisu njegove pare ...
Vidi druga Bahira... mislio 30 000 guzovaće...
Eh, sitna riba. Nijedna krupna riba nije u BiH nikada uhvaćena.
Ne vezano za ovaj tekst..ali sam primjetio , od kako su uhapsili ovih par "kriminalaca" na Klixu nema vijesti...niko nije upucan, zgazen na pjesackom...bas sad za sad..gok ih danas ne puste onako kolektivno :)
a fkt jeste tako.. kad se politicari hapse niti ko brzo vozi, niti ko puca niti pjesaci na crvenom prelaze ulice.. :) dolazimo do zakljucka kakvog? spasite zivote, hapsite politicare :)