Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Jerko na slobodi, a ova dvojica su socijalni radnici za njega, ovi neće biti niti porcesuirani, a ovo zatvaranje je samo upozorenjed a novac brzo ispale van države.
Stari lisac kriminalac je dolijao! Ali, postavlja se pitanje ko mu je omogućio da ovako bjesno krade godinama, i to vidljivo krade, a da nisu na vrijeme poduzete nikakve mjere protiv stranog državljanina koji je došao tu da krade državu BiH i uništi GRAS i da su ga mirno pustili da sa opljačkanim novcem otvori internacionalni fakultet??? Da li se bilo ko zapitao za njegovo porijeklo imovine? Štete se ne mogu nadoknaditi jer se stari lisac najvjerovatnije osigurao, bio bi totalno glup ako je mislio da neće biti uhapšen. Zato, kriminalcu treba oduzeti svu nelegalno stečenu imovinu i strpati ga u zatvor na dugo godina. Da, treba ga ***rtovati iz države BiH. Drago mi čuti vijest o hapšenju lopova. Jeste da je kasno, ali vjerujem u pravdu. Dođe kad, tad.
Kao kompenzaciju da tužilaštvo odredi svim revizorima da završe fakultet u Travniku do Decembra: Izbor: kibernetika , metafizika, japanska književnost i historija kriminalistike
odma mu sve pare sa racuna sina i zene uzmite jer su to.GRASOVE pare i napokon da nekom.dodje iz guzice u glavu.da su to ZET I SURA
Ne brinite, pustiće ih.
Kako li se sad osjecaju studenti ovog brzopoteznog fakulteta Travnik ako im je dekan bio prevarant?! Nista od tih diploma nasukana omladino!
Sad samo schaltung na prestizni fakultet u kachune ili na internacionalno sveuciliste vitez. Osipanje mozgova bgte
Naprijed Belgija
vidim ti za belegiju..hehe
pustit ce hin za koju sedmicu, ufatili ih samo da bi popili kafu zajedno
Jel kunta kinte ili je kinta kunte :)