Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako biva kad mesar radi taj dio posla....
Evo ja ko dizajner koji sam napravio slicno vako sranje da vam kazem kako inace dolazi do ovog problema. Svaki normalni dizajner prvo trazi na google slike pa tako i logo, medjutim kad otipkate "grb kantona sarajevo png" prva slika je ona prava, ona koju svaki dizajner vidi i obraduje se. Slika visoke rezolucije, nema background-a al jedini belaj sto su boje naopake. I normalno ti skines, zalijepis na dizajn ono prelijepo izgleda Dva dana nakon "uspjesnog" dizajna zavrsis na kliksu :D
Ma haj ba, valja bit dobar s mesarom. U ova šugava vremena. Sve Dr Dolittle rješava. Gripa i Životinjsko carstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je kad premijer postavlja sebi ravne odgovorne osobe! Ove greške se vide, a šta je sa onim koje se zataškaju??? Konakoviću, sultane, svi oni su tvoji puleni, odgovaraš po službenoj dužnosti, i za VIK, i za ZZO i za Službu za zapošljavanje, i za Gras i za Gas......a, ništa ne funkcioniše..sad nam se i narod smije!
Smiri se, ovjeri knjižicu, popij kamilicu.
A Boze koja farsa od drzave..hoce li ikad sposobni doci na svoje ovde..
E OVO TI POSLOVE RADE BABINI SINOVI KOJI SU KUPILI DIPLOMU I SAD SE TO ISPOLJAVA NEZNANJE.
Zasto do danas nasa ministrica zdravstva KS nije podnijela ostavku? ostetila je i budzet sa onim crnjakom od printanih zdravstvenih kartica ali i sve nas. sramota
to je sekina jaranica. prije ce svako drugi dobiti otkaz. mi imamo sistem samozastite na radu. jači tlači. vazda bilo.
One ne ide ni kad za djecu od raka nema cistostatika a ne radi vakve banalnsoti. A ko je iza nje Seka, a haj na Seku, na Bakira bi još ko i mogo. PA Seki se generali ABiH bacaju pod noge sa tri metra udaljenosti ko vrhunski golmani ispred kontranapada, a da ne spominjem političare ili uposlenike obične smrtnike !
Aplikacija zaposli se zivi ocaj
Ne zna se ko je nesposobniji u drzavnim institucijama 😂😂😂takmice se
Fakat. Da biras, ne bi znao poredati po nesposobnosti. Od predsjednika, preko hanume, pa nizbrdo...Srbi, nista bolji. Hrvati eno u hrvaCkoj, glođu se u onom parlamentu. Ja se pitam, pa sta bi da vam se srbi jos natovare, a sa njima nesposobnji bosnjaci...sta bi onda, kad se sami ne mogu dogovovriti...Ovaj balkan treba meteor da strefi, pa sve ispocetka.
Majku bi pogresno okrenuli samo da operu para.
A sda k'o sda. Ne zna im njihov covjek kako se okrece zastava BiH, a ne da zna kako izgleda grb :P. Rodjeni bosanac:D
yebo vas grb i raspored boja 99% stanovnika nema pojma da ljevo ide bordo a desno plava, a bar 50% nema pojma ni kako izgleda grb kantona. fakat se pare bacaju na gluposti nevidjene
upravo
...objektivno, mogao mi je neko uperit top u čelo, ali se ne bih sjetio grba kantona. sa druge strane, izgleda je i prepisat ispravno postalo nauka.
Toliko o poštivanju grba, odgovornosti na poslu i opravdanju astronomskih plata elite koja je stranački postavljena
Jakog grba. Ko neko zna kako su poredano boje. Ma hajte molim vas.
vecina misli da su jos ljiljani na snazi
Dizajner je željovac :D
Juhu, haha, crkoh od smijeha. Grohot, štaviše. Ovo je najveći problem Zavoda za, hahah, ne mogu od smijeha, za Zapošljavanje. Zapošljavanje. O, kako to gordo zvuči.
@almanah neces vjerovati ima nas koji smo dobili posao preko biroa. Mada koliko je to rijetko trebaju promjeniti ime u Zavod za evidenciju nezaposlenih.
@imamime123 Bravo, rijetka ptico! Drago mi je. Zavod za nadrndane službenike i još gore stranke. S razlogom, jelte. :)
Me kontam koga briga, neka zamjeni lome smeta. Joj oko cega se mi zezamo
Sarajevo : 1.nema vode (direktora postavio Konakovic) 2.Pogresno odstampaju grb dvije institucije (direktore imenovao Konakovic) 3.Cuvar grba je premijer Konakovic ... KADA CE ODGOVARATI DINO KONAKOVIC ???
treba ga odraditi