BiH
49

Nakon deset godina proslava Nove godine na otvorenom u Mostaru

Piše: A. B.
Ilustracija (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Ilustracija (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nakon skoro deset godina proslava Nove godine na otvorenom upriličit će se i u Mostaru. Dok Gradske vlasti ni ove godine nisu pokazale interesovanje za organizaciju dočeka na otvorenom, Udruga za kreativni razvoj "Kurziv" preuzela je stvar u svoje ruke.

"Uz višemjesečne napore uspjeli smo u organizaciji dočeka Nove godine. Konačno će građani Mostara imati priliku uživati u najluđoj noći u svom gradu", potvrdila je za Klix.ba Josipa Mikulić ispred Udruge za kreativni razvoj "Kurziv".

Doček Nove 2016. godine upriličit će se na sportskim terenima na kampusu Sveučilišta u Mostaru, a ulaz za sve posjetioce bit će besplatan.

"Naši građani su željni dobrog provoda. Očekujemo velik broj gostiju ne samo iz Mostara nego i iz cijele regije. Ako nas posluže vremenske prilike, svi gosti mogu očekivati doista veselu, zabavnu i nezaboravnu večer", dodala je Mikulić. Sve prisutne u najluđoj noći zabavljat će Mladen Grdović, Jasmin Stavros, mlada regionalna zvijezda Ivo Jurić i lokalni bendovi i izvođači.

"Prvenstveno mi je drago što je Ivo prihvatio naš poziv. Veći dio regije upoznat je s njegovim radom, pa smo sigurni da će njegov nastup biti fantastičan. Ivo je, također odlučio nastupom dati svoj poklon gradu Mostaru. Mogu vam samo kazati da i on sprema iznenađenje za sve koji se nađu na dočeku", dodala je Mikulić.

Program koji je planiran za proslavu Nove godine će zadovoljiti sve prohtjeve publike. Organizatori su poručili da će za sve prisutne biti zanimljivosti i pregršt iznenađenja koji će se znati tek uoči programa. Početak programa planiran je u 20 sati.