Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad zamisli ovo stave na Cnn... mene stid u njegovo ime. Ova trojke bake, dodo, čova su diagnoza.
Šefik je u trojci ali to je dokaz da ga niko ne smatra ozbiljnim
20 godina nas laze i petlja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadni su oni koji imaju posla sa ovim seljakom...kako on kaze 'zakupili smo sav janjeci i praseci fond,sad kada.uzmemo satore i muzicare nista nam ne mozete'...ako je to i ovo urbana Banja Luka ako je on vladar onda je to zalost
Urbana Banja Luka? Pa jesi ti svjestan da je u Bluci i posrbljeno stanovnistvo promijenjeno kompletno u 90-tim, kamoli istjerani Bosnjani i pohrvatice? Banja Luka ti je sad Vrlika, Knin, Obrovac, Benkovac itd.
Srpski narod nikad neće dobiti naklonost Evrope sve dok ih predstavlja turbo folk šatorski pjevač. Stranci Komšića, Džaferovića, Izetbegovića...susreću na izložbama, pozorištima, koncertima, u pozorištu, na predstavama, u atmosferi Sarajevske filharmonije. Pa možete li i zamisliti nekog recimo austrijskog diplomatu sa mikrofonom, u šatoru, pored Dodika. Jadni ste ako vam je ovaj predstavnik.
Ne znam, u ratu su se UN okupljali po šatorima sa ovakvima. Te izložbe su davno bile popularne , dok se u Parizu slikalo a u Beču išlo na filharmoniju. Danas su In Orban, Trump i Dzonson
Teferič i pjevanje pod šatorom, tu bi i trebao da bude.
da nije on za pravu muziku
Boze me sačuvaj,zamislite taj narod sto glasa za njega i gleda ga kao predstavnika,mozak koji se nikad nije razvio!pa sta je ovo!Birtijas koji sjedi u vladi i sviju zajebava,i sve mu dopušteno.Napredka nikad neće biti dok god je ovakvih ljudi,a ima ih pun K…c.
Pola naroda otišlo a pola radi u državnim isnstitucijama i glasaju za inog sto ga hrani. Isti ko sto SDA radi.
Eh Milorade, tko dugo bjesni - na kraju pribjesni i pocne da place. Od sada ces samo da placas racune za sve grijehe i bahatost bez granica.
Ovo treba neko da posalje grand produkciji 'nikad nije kasno' kk zna mozda prodje,tamam mu je vrijeme da mjenja karijeru. Svakako vise izgleda kao jeftina srpska rijaliti zvijezda,odmah ga u zadrugu ima da se uklopi ko da je rodjen tu. Hahahahah
E sviju mi ovaj Dodik je kralj,svaka mu cast hahahahahah najjaci lik sigurno.
Skitnica koja nema gdje, naravno. Takve i Putin pusta niz vodu, zajedno sa ghownima.
E moj Armine Sakovicu, preveo ti ovaj konj pjesmu na strani jezik.
Grmalj....🦍
Sta se ne spominje vecina to ne primjecuje. Novalici i slicni prodaju Bosnu i Hercegovinu Srbiji, a dodik napada i pljuje po istoj i narodu ne jer je narod los vec kolike pare i moc nasi politicari dobiju podrzavanjem srpskih mirovnih-nacionalistickih ciljeva. Novine ne pisu o stanivukovicu koji jeste nacionalista ali ima daleko vise humanistickih rjesenja za sve. Jedva se doceka da se pise o dodiku-covjeku kulture jednog svinjara, eto ko nam vodi i drzavu i medije-dodikovci svih religija.
Nije on normalan …. Jel mamu zvao …znal se sta
Mozda jest seljak i sve to ali je smijesan brate bratee
Kako vidim Klix je postao druga ruka Twitter-a, sve vijesti kopiranie sa Twittera.
Koji vepar majko mila
Dodo, mozel sada za mene "Mina" isto od Armina Sakovica?